• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
صفحه اصلی سیاسی

دبیر شورای عالی ترافیک کشور اعلام کرد اعلام پارامترهای نرخ‌گذاری عوارض طرح ترافیک پایتخت/ لزوم قطعیت طرح ترافیک جدید تهران تا یک ماه آینده

دبیر شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور با اشاره به لزوم تغییر نحوه نرخ‌گذاری طرح ترافیک تهران گفت: نظام نرخ‌گذاری عوارض باید به صورت پویا و عدالت‌محور باشد و تاثیر مثبتی بر کاهش آلودگی هوا و ترافیک داشته باشد.

rashidpoor206 توسط rashidpoor206
آبان ۱۹, ۱۴۰۳
در سیاسی
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
دبیر شورای عالی ترافیک کشور اعلام کرد اعلام پارامترهای نرخ‌گذاری عوارض طرح ترافیک پایتخت/ لزوم قطعیت طرح ترافیک جدید تهران تا یک ماه آینده
0
اشتراک گذاری ها
24
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر

دبیر شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور با اشاره به لزوم تغییر نحوه نرخ‌گذاری طرح ترافیک تهران گفت: نظام نرخ‌گذاری عوارض باید به صورت پویا و عدالت‌محور باشد و تاثیر مثبتی بر کاهش آلودگی هوا و ترافیک داشته باشد.

مجتبی شفیعی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره تغییرات طرح ترافیک در تهران و زمان اجرایی شدن آن اظهار کرد: قرار است تغییراتی در شیوه مدیریت محدوده طرح ترافیک تهران داده شود. این شیوه مدیریت در اختیار خود شهرداری تهران است و مطابق قانون مبارزه با آلودگی هوا می‌توانند تغییراتی داشته باشند. نحوه نرخ گذاری باید دچار تغییراتی شود و این تغییرات به شکلی خواهد بود که سردرگمی برای مردم ایجاد نکند و علاوه بر اینکه فرمول پیچیده‌ای نداشته باشد، با توانمندی موجود هم قابل پیاده سازی باشد.

طرح ترافیک جدید تهران برای اجرا در سال ۱۴۰۴ باید تا یک ماه آینده به قطعیت برسد

وی با بیان اینکه در شهرداری تهران به نتایج اولیه هم رسیده‌اند و باید تا یک ماه آینده قطعیت پیدا کند و به تصویب شورای شهر برسد تا برای سال آینده بتوانند آن را پیاده سازی کنند، ادامه داد: مدنظر ما این است که نظام نرخ گذاری عوارض به صورت پویا، عدالت محور و اقتصادی باشد و تاثیر مثبتی روی کاهش آلودگی هوا و ترافیک داشته باشد.

دبیر شورای عالی ترافیک کشور اضافه کرد: برای نرخ گذاری عوارض به صورت لحظه به لحظه باید پارامترهایی از جمله وضعیت آلودگی هوا در مسیر تردد طرح ترافیک، سنگینی ترافیک آن معبر، طول مسیر و مدت زمان مسیر و همچنین مدیریت بحران مدنظر قرار گیرد.

وی با بیان این‌که عدد دریافت عوارض افرادی که بخواهند وارد طرح ترافیک شوند، بر اساس این پارامترها مشخص می‌شود، گفت: ممکن است که شخص نخواهد از این سامانه استفاده کند و بخواهد به صورت سنتی وارد طرح شود که توسط دوربین‌ها ترددش ثبت می‌شود.

شفیعی در ادامه همچنین درباره تاکسی‌های برقی و اجرای ماده ۱۲ قانون «رفع موانع تولید رقابت‌پذیر» و رایزنی‌های وزارت کشور برای تحقق این ماده قانونی، بیان کرد: مصوباتی که تا کنون درباره تاکسی‌های برقی یا دوگانه سوز، اتوبوس‌های برقی یا دوگانه سوز و حتی اتوبوس‌های گازوییلی، دوچرخه‌ها و اسکوترها  تحقق پیدا نکرده است و ساز و کاری دارد و سرمایه‌گذار ابتدا باید کار را انجام دهد و پیمایش اتفاق بیفتد و بعد از طی ضوابط مورد تأیید وزارت نفت، مابه‌التفاوت سوخت صرفه‌جویی شده، به سرمایه‌گذار برگردانده شود.

دبیر شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشور در پایان اضافه کرد: برنامه استفاده از تاکسی‌ برقی به تازگی در حال انجام است؛ اما فرآیند نوسازی تاکسی در کشور یک فرآیند جاری است و در حال حاضر هم در همه شهرها در حال انجام است. تهران هم در این موضوع کار کرده است و اداره دارد و همیشه هم این روند ادامه خواهد داشت؛ چرا که تاکسی‌ها به سن فرسودگی می‌رسند.

انتهای پیام

برچسب ها: دبیر شورای عالی هماهنگی ترافیک شهرهای کشورمجتبی شفیعی
پست قبلی

رد ادعای مداخله ایران برای سوء قصد به مقام‌های آمریکایی از سوی بقائی

پست‌ بعدی

مدیرعامل تاکسیرانی تهران اعلام کرد جزئیات ثبت‌نام تاکسی «بی ۵۱۱» در تهران/ ارائه تسهیلات ۳۰۰ میلیونی به متقاضیان

rashidpoor206

rashidpoor206

محمد رشیدپور متولد آبان 1361 دارای مدرک کارشناسی ارشد حسابداری. دارای مدرک مدیر فنی بند (ب) گردشگری ، دارای مدرک روزنامه نگاری صلح از موسسه مطالعات جهان و سازمان ملل متحد . فعال در حوزه ادبیات و فرهنگ. دارای تالیفاتی در حوزه مالی (فارکس) و بیش از 180 نوشته و دلنوشته سیاسی-اجتماعی. علاقمند به حوزه خرده فرهنگ ها. مدرس دورس اولیه خبرنویسی و خبرنگاری. عاشق طبیعت و معماری سنتی ایران عکاس آماتور و علاقمند‌ به عکاسی از بنا ء تاریخی و طبیعت. علاقه مند به حوزه اجتماعی و فرهنگی و‌ اعتقاد به برخورداری مردم از اطلاع رسانی صحیح و به موقع.

RelatedPosts

هیچ محتوایی موجود نیست
پست‌ بعدی
مدیرعامل تاکسیرانی تهران اعلام کرد جزئیات ثبت‌نام تاکسی «بی ۵۱۱» در تهران/ ارائه تسهیلات ۳۰۰ میلیونی به متقاضیان

مدیرعامل تاکسیرانی تهران اعلام کرد جزئیات ثبت‌نام تاکسی «بی ۵۱۱» در تهران/ ارائه تسهیلات ۳۰۰ میلیونی به متقاضیان

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید