• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • خوزستان
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • جهان
    • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • خوزستان
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • جهان
    • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
صفحه اصلی

خطر فرونشست، ۴۲ مدرسه را تعطیل کرد

خطر فرونشست، ۴۲ مدرسه را تعطیل کرد

ندا سعادتی توسط ندا سعادتی
آبان ۲۷, ۱۴۰۳
در اجتماعی
0
خطر فرونشست، ۴۲ مدرسه را تعطیل کرد
0
اشتراک گذاری ها
43
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراملینکدیناشتراک گذاری در توییتر

خطر فرونشست، ۴۲ مدرسه را تعطیل کرد

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اصفهان گفت: خطر وقوع فرونشست به تخلیۀ ۴۲ مدرسه در سطح استان منجر شده است. این مدارس بیشتر در نواحی برخوار، ناحیۀ ۴، ۵، ۶ و بخش‌هایی چون فلاورجان و خمینی‌شهر قرار دارند.

ناصر فتحی بیان کرد: فرونشست در اصفهان پدیدۀ بسیار شومی است. این مسئله در ساختمان مدارس حیاتی‌تر و به دقت‌نظری بیشتری نیاز دارد؛ چراکه در چنین مکانی شاید ۵۰۰ دانش‌آموز مشغول درس‌خواندن باشند.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اصفهان با اشاره به اینکه فرونشست در برخی نواحی جزئی بوده است، توضیح داد: در ساختمان‌هایی که خسارات فرونشست جزئی بود، تعمیراتی انجام شد و مدارس برقرار و فعال‌اند؛ اما آنچه مهم‌تر است، همین ۴۲ مدرسۀ مطرح‌شده محسوب می‌شود. این مدارس دیگر قابل استفاده نیستند و آن‌قدر ناایمن بودند که حکم تخلیه‌شان صادر شد.
فتحی سپس با نظر به اهمیت ساخت مدارس نو یادآور شد: از این ۴۲ مورد تخلیه‌ شده، ساخت ۲۲ مدرسه از مسیر خیرین و منابع دولتی و مولدسازی آغاز شده است. حتی ۶ مدرسه را نیز تحویل داده‌ایم. با این همه، ۱۰ مدرسه ساخت‌وسازشان نیمه‌تمام مانده است تا منابع مدنظر تأمین شود. بر این اساس، باید گفت که مابقی مدارس تخریبی به جای مانده‌اند و هیچ اقدامی درخصوص آن‌ها انجام نشده است.
او با تأکید بر اینکه اعتبارات خاصی برای این مسئله وجود ندارد، خاطرنشان کرد: باید ردیف بودجۀ جداگانه‌ای برای فرونشست اصفهان تعریف شود. پیش از این، ۲۰۰میلیارد نیز مصوب شد، اما تا امروز یک ریال نیز علی‌رغم پیگیری‌ها در اختیار ما قرار نگرفته است.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان اصفهان با اشاره به اینکه مدارس نو اصولی ساخته می‌شوند، اظهار کرد: پدیدۀ فرونشست قطعاً سخت است، اما می‌توان برای مقابله با آن برنامه‌ریزی کرد. هم‌اکنون مدارس جدید در اصفهان طبق مطالعات ژئوتکنیک و متکی بر پی قوی‌تری ساخته می‌شوند. درواقع، به دو مسئلۀ سبک‌سازی و مقاوم‌سازی توجه ویژه‌ای خواهد شد. بدون تردید، طراحی مدارس جدید علمی و به‌گونه‌ای است که دیگر فرونشست نتواند آن‌ها را تهدید کند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: خطر، فرونشست، ۴۲ مدرسه، تعطیل
تبلیغات
ندا سعادتی

ندا سعادتی

RelatedPosts

هیچ محتوایی موجود نیست

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Are you human? Please solve:Captcha


نوشته‌های تازه

  • سومین دوره «نشان کاوه» برترین‌های ورزش خراسان رضوی معرفی شدند مهر ۳۰, ۱۴۰۵
  • محمد معصومی با بغضی فروخورده خطاب به خداداد عزیزی: حرمت خانواده شهدا را قربانی حواشی فوتبال نکنید مهر ۳۰, ۱۴۰۵
  • پایان انتظار ۱۴ماهه در استقلال؛ مصطفی متدین در آستانه ورود به صندلی مدیرعاملی مهر ۲۹, ۱۴۰۵
  • گام مهم در صیانت از میراث تاریخی شوش؛ ۲۵ پرونده ثبتی در شورای ملی ثبت آثار پذیرفته شد مهر ۲۹, ۱۴۰۵
  • دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام کرد برخی سهمیه‌های کنکور بی‌عدالتی است/احتمال تغییر ظرفیت پزشکی سال آینده مهر ۲۹, ۱۴۰۵
  • اختصاصی؛ عنایتی در آستانه جدایی از پالایش نفت بندرعباس مهر ۲۸, ۱۴۰۵
  • محمدکعب‌ عمیر: ناترازی انرژی فراتر از کمبود فصلی است؛ کشور به فرماندهی واحد در حوزه انرژی نیاز دارد مهر ۲۸, ۱۴۰۵
  • امیر یساقی: کاشمر پتانسیل ویژه‌ای در حوزه بانوان دارد مهر ۲۸, ۱۴۰۵
  • شوش، برگزیده برگزیدگان چهارمین جشنواره ملی نان کرمان شد مهر ۲۷, ۱۴۰۵
  • شاهکار در بلاروس؛ نایب‌قهرمان جهان ۵تایی شد، اما کسی خبر ندارد! مهر ۲۶, ۱۴۰۵

جستجو

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
تبلیغات

پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید