• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
صفحه اصلی اقتصادی

مجلس تصویب کرد آبان ۱۴۰۴؛ موعد پرداخت مالیات خودروهای لوکس

نمایندگان مجلس تصویب کردند که موعد پرداخت مالیات خودروهای لوکس حداکثر تا پایان آبان سال ۱۴۰۴ خواهد بود.

rashidpoor206 توسط rashidpoor206
آذر ۱۷, ۱۴۰۳
در اقتصادی, کسب و کار
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
قیمت خودرو امروز 12 آذر 1403/ بازار خودرو سر به فلک کشید
0
اشتراک گذاری ها
12
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر

نمایندگان مجلس تصویب کردند که موعد پرداخت مالیات خودروهای لوکس حداکثر تا پایان آبان سال ۱۴۰۴ خواهد بود.

به گزارش ایسنا، نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز شنبه و در ادامه بررسی جزییات لایحه بودجه ۱۴۰۴ در بخش هزینه‌ای بند (ت) تبصره ۱ را تصویب کردند.

طبق این مصوبه، سازمان امور مالیاتی مکلف است ‏مراتب را به نحو مقتضی بر اساس اطلاعات دریافتی از پلیس ‏راهور به اطلاع اشخاص مشمول برساند. تمامی اشخاص حقیقی ‏و حقوقی غیردولتی مکلفند مالیات سالانه مربوط به خودروهای ‏تحت تملک خود و فرزندان کمتر از ۱۸ سال و محجور تحت ‏تکفل را حداکثر تا پایان آبان سال ۱۴۰۴ پرداخت نمایند و در ‏صورت عدم پرداخت مشمول حکم ماده (۱۹۰) قانون ‏مالیات‌های مستقیم می‌باشند.

ثبت نقل و انتقال خودروهایی که ‏به‌موجب این بند برای آنها مالیات وضع گردیده است قبل از ‏پرداخت بدهی مالیاتی مورد انتقال، شامل مالیات بر دارایی، نقل ‏و انتقال قطعی و اجاره، ممنوع است. متخلفان از حکم این بند در ‏پرداخت مالیات متعلقه مسئولیت تضامنی دارند‎.‌‏

پلیس راهور ‏فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران مکلف است فهرست ‏مالکان و خودروهای مشمول را مطابق با درخواست سازمان امور ‏مالیاتی کشور، حداکثر تا پایان فروردین‌ سال ۱۴۰۴ به سازمان ‏امور مالیاتی کشور ارسال و امکان دسترسی برخط جهت ‏استعلام موردی را برای این سازمان فراهم کند. ‎مالیات ‏تعیین‌شده در اجرای این بند قطعی است و اعتراض اشخاص در ‏اجرای تبصره (۱) ماده (۲۱۶) قانون مالیات‌های مستقیم قابل ‏رسیدگی خواهد بود.

در بخش درآمدی این بند تصویب شده بود که «انواع خودروی سواری و وانت دو اتاق (کابین) دارای شماره ‏انتظامی شخصی دراختیار مالکان اعم از اشخاص حقیقی و ‏حقوقی غیردولتی که قیمت روز خودروی آنها بیش از پنجاه‏ میلیارد (۵۰.۰۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال است نسبت به مازاد بر این ‏مبلغ مشمول مالیات سالانه خودرو به نرخ یک درصد (۱%) می‌گردند. ماخذ محاسبه مالیات خودرو موضوع این بند، قیمت روز خودرو ‏بر مبنای ماده (۳۰) قانون مالیات بر ارزش‌ ‌افزوده مصوب ۲/ ۳ /۱۴۰۰  می‌باشد که توسط سازمان ‏امور مالیاتی کشور تعیین می‌شود.»

همچنین بند (ح) تبصره ۱ مربوط به تعیین مهلت پرداخت مالیات خانه‌های لوکس برای بررسی بیشتر به کمیسیون تلفیق ارجاع شد.

انتهای پیام

برچسب ها: مالیات بر عایدیمالیات خودرو
پست قبلی

رشد اقتصادی منطقه یورو صعود کرد

پست‌ بعدی

آیا زمان استفاده از «بیمه‌بیکاری» مقرری‌بگیران مشمول دریافت «عیدی» می‌شوند؟

rashidpoor206

rashidpoor206

محمد رشیدپور متولد آبان 1361 دارای مدرک کارشناسی ارشد حسابداری. دارای مدرک مدیر فنی بند (ب) گردشگری ، دارای مدرک روزنامه نگاری صلح از موسسه مطالعات جهان و سازمان ملل متحد . فعال در حوزه ادبیات و فرهنگ. دارای تالیفاتی در حوزه مالی (فارکس) و بیش از 180 نوشته و دلنوشته سیاسی-اجتماعی. علاقمند به حوزه خرده فرهنگ ها. مدرس دورس اولیه خبرنویسی و خبرنگاری. عاشق طبیعت و معماری سنتی ایران عکاس آماتور و علاقمند‌ به عکاسی از بنا ء تاریخی و طبیعت. علاقه مند به حوزه اجتماعی و فرهنگی و‌ اعتقاد به برخورداری مردم از اطلاع رسانی صحیح و به موقع.

RelatedPosts

هیچ محتوایی موجود نیست
پست‌ بعدی
آیا زمان استفاده از «بیمه‌بیکاری» مقرری‌بگیران مشمول دریافت «عیدی» می‌شوند؟

آیا زمان استفاده از «بیمه‌بیکاری» مقرری‌بگیران مشمول دریافت «عیدی» می‌شوند؟

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید