• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • خوزستان
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • جهان
    • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • خوزستان
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • جهان
    • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
صفحه اصلی ورزشی

چرا برانکو نیامد؟

درویش توضیح می‌دهد

پیمان چینی ساز توسط پیمان چینی ساز
بهمن ۸, ۱۴۰۲
در ورزشی
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
چرا برانکو نیامد؟
0
اشتراک گذاری ها
41
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراملینکدیناشتراک گذاری در توییتر

به گزارش خبرنگار صبح ملت نیوز؛ مدیرعامل پرسپولیس در خصوص شرایط برانکو ایوانکوویچ توضیحاتی را ارائه کرد که البته شاید هواداران پرسپولیس اطلاع کاملی از این روند داشتند. با این حال اکنون مدیرعامل قرمزها نسبت به مدیران پیشین این باشگاه نیز گلایه‌هایی را مطرح کرده است.

او در ابتدا گفت: همانطور که شما و هواداران پرسپولیس در جریان هستند، بعد از کناره‌گیری آقای گل‌محمدی، ما به همراه اعضای هیئت‌مدیره گزینه‌های مختلفی را مورد بررسی قرار دادیم. از جمله اینکه هواداران پرسپولیس علاقه‌مند به بازگشت برانکو ایوانکوویچ بودند و یکی از اعضای هیئت‌مدیره قبل از جام ملتها دیداری با ایشان داشتند و در همان جلسه، گفته شد که ایشان تمایل ندارند. یکی از ناراحتی ایشان این بود که بعد از پنج سال هیچکس اقدامی برای مالیات ایشان نکرده و ناراحت بودند.

درویش افزود: ما در اولین فرصت یک کار پنج ساله را انجام دادیم. ما گله‌مند هستیم که چرا بعد از پنج سال و حضور 5 مدیرعامل، بدهی مالیات ایشان پرداخت نشد. در اسرع وقت هم بدهی مالیاتی و جرایم را دادیم و هم ممنوع الخروجی هم رفع شد. جا دارد از مسئولان اداره مالیاتی تشکر کنیم که همکاری خیلی خوبی با ما داشتند. وقتی نامه را گرفتیم، قرار دیگری با او داشتیم. آقای برانکو از ما تشکر کردند و ما هم همینطور. مشکلات مختلفی مدنظرشان بود اما تشکر کردند و گفتند پرسپولیس بزرگ است و صلاح نیست دیگر معطل باشید. ما سایر گزینه‌ها را بررسی کردیم و به ایشان هم گفتیم تا یکشنبه (بازی قبلی) صبر می‌کنیم و اگر به نتیجه نرسید، ما گزینه‌های دیگر را انتخاب می‌کنیم.

او در خصوص گزینه های پرسپولیس گفت: چند گزینه مطرح بود و هیئت‌مدیره سه گزینه را تائید کرد و ما برنامه گرفتیم. اما بعد از آخرین بازی عمان که آقای برانکو یک مصاحبه کردند، ما دیشب از طریق آقای چلنگر یک مذاکره دیگر با ایشان انجام دادیم اما آقای برانکو امروز گفتند برنامه زندگی‌ام را تغییر دادم.

مدیرعامل پرسپولیس در مورد دور نهایی مذاکرات نیز توضیح داد: ما فقط و فقط به خاطر هواداران که علاقه بیش از اندازه خود را ابراز کردند، ما دیروز از طریق آقای چلنگر مذاکره انجام دادیم. ایشان گفتند که در حال جابجایی و سفر به عمان هستم، امروز با آقای چلنگر تماس گرفتند و گفتند که من فکر نمی‌کردم پرسپولیس منتظر من بماند و تشکر می‌کنم اما قصدی برای بازگشت ندارم.

رضا درویش در پایان گفت: به نظر قصد داشتند در یک تیم اروپایی حضور داشته باشند اما این پیشنهاد را هم رد کردند و علی الظاهر قصد ندارند به آنجا بروند. گفتند من تغییری در مدل زندگی دادم و آمادگی اینکه جایی بروم، ندارم.

برچسب ها: برانکوپرسپولیسپیمان چینی سازدرویش
تبلیغات
پیمان چینی ساز

پیمان چینی ساز

RelatedPosts

سوختن یک نسل فوتبالی با انتخاب نادرست فدراسیون
ورزشی

سوختن یک نسل فوتبالی با انتخاب نادرست فدراسیون

توسط پیمان چینی ساز
آذر ۱۰, ۱۴۰۴
0
100

یادداشت اختصاصی پیمان چینی ساز از تیم های پایه فوتبال چند ماه پیش، زمانی که فدراسیون فوتبال تصمیم گرفت یک...

ادامه مطلب
بازتاب شکست پرسپولیس برابر الهلال در رسانه‌های عربستانی

بازتاب شکست پرسپولیس برابر الهلال در رسانه‌های عربستانی

بهمن ۱۷, ۱۴۰۳
47
الرای: السد سالروز تاسیس خود را با پرسپولیس زنده کرد

الرای: السد سالروز تاسیس خود را با پرسپولیس زنده کرد

آبان ۱, ۱۴۰۳
65
نگاهی به المپیک پاریس

نگاهی به المپیک پاریس

مرداد ۲۴, ۱۴۰۳
35
بررسی قوانین لیگ برتر فوتبال

بررسی قوانین لیگ برتر فوتبال

مرداد ۵, ۱۴۰۳
76
دلم برای آرامشی تنگ شده که میان بازی های کودکانه‌ام مانده است

دلم برای آرامشی تنگ شده که میان بازی های کودکانه‌ام مانده است

خرداد ۱۹, ۱۴۰۳
29

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Are you human? Please solve:Captcha


نوشته‌های تازه

  • رئیس کل دادگستری استان تهران خبر داد: بازگشت ۱۰.۵ میلیارد یورو ارز به کشور آبان ۱۴, ۱۴۰۵
  • پاسخ قالیباف به ونس: از این سخنرانی‌ها که بگذریم، چرا این حرفها را به رییست نمی‌گویی؟ آبان ۱۴, ۱۴۰۵
  • در جلسه رسیدگی به مشکلات صنعتگران و تولیدکنندگان پزشکیان: با کاهش ۲۰ درصدی مصرف انرژی دستگاه‌های دولتی، می‌توان از تولید حمایت کرد آبان ۱۴, ۱۴۰۵
  • محمد معصومی: عمر سیاسی ترامپ نهایتاً ۶ ماه است؛ تاریخ ملت‌ها را با تهدید نمی‌توان متوقف کرد آبان ۱۳, ۱۴۰۵
  • بقائی خطاب به آمریکا: چاره‌ای جز درک این واقعیت ندارید که ایران شکست‌ناپذیر است آبان ۱۳, ۱۴۰۵
  • در پیامی به‌مناسبت روز مبارزه با استکبار جهانی رهبر انقلاب: اگر کسانی اندک امیدی به تغییر رفتار نظام سلطه دارند، سخت در اشتباهند آبان ۱۳, ۱۴۰۵
  • مجوز قطع و حمل درختان باغ‌موزه شوش صادر نشده است آبان ۱۲, ۱۴۰۵
  • محمد معصومی در مراسم وداع با حمید علیدوستی: برای ادای احترام به مردی آمدم که بخشی از خاطرات فوتبالی و زندگی من است آبان ۱۲, ۱۴۰۵
  • قطع درختان باغ‌موزه شوش با کدام مجوز؟ درآمد حاصل کجا هزینه می‌شود؟ آبان ۱۲, ۱۴۰۵
  • درخواست کنشگران و دوستداران میراث فرهنگی آثار باستانی ایران گنج شخصی نیست/ با غارتگران برخورد قاطع شود آبان ۱۲, ۱۴۰۵

جستجو

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
تبلیغات

پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید