• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
صفحه اصلی اجتماعی

افت فشار برق در بعضی نقاط شهرایذه/قطعی مکرر برق در ایذه صدای مردم را بلند کرده است

موضوع تکراری قطعی برق در روزهای گذشته به خصوص در این ایام اعصاب و روان مردم را درگیر کرده است و در چنین شرایطی بدون هیچ اطلاع رسانی ناگهان باید شاهد قطع برق در گرمای طاقت فرسای تابستان شروه نشده از طرف شرکت توزیع برق استان خوزستان باشیم.

عادل سعیدی توسط عادل سعیدی
خرداد ۲۲, ۱۴۰۳
در اجتماعی
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
افت فشار برق در بعضی نقاط شهرایذه/قطعی مکرر برق در ایذه صدای مردم را بلند کرده است
0
اشتراک گذاری ها
1
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر
به گزارش صبح ملت به نقل از هوای بانا قطعی ناگهانی برق در سال‌های اخیر یکی از مشکلات دامنگیر شهروندان به ویژه در گرمای تابستان بوده است و همواره نیز خواسته مردم از شرکت توزیع برق اطلاع رسانی در این باره از طُرق مختلف بوده است.
بسیاری از شهروندان در فضاهای اجتماعی ، گفت‌وگوهای روزمره با یکدیگر و یا تماس با رسانه‌ها از این که در قطع ناگهانی برق هیچ توجهی به ضرر و زیان مادی و معنوی این کار برای مشترکان نمی‌شود ، گله مند هستند و این وضعیت در شرایط کنونی کشور به ویژه روزهای گرفتاری بیشتر از هر زمان دیگری آزاردهنده شده است.
تابستان نیامده قطعی مکرر برق در قسمت های مختلف شهرستان باعث شده است که صدای شهروندان را بلند کند و اداره برق از پاسخگویی به شهروندان به حاشیه می رود

اطلاع رسانی کنید

یکی از شهروندان ایذه ای به خبرنگار ما در پیامی نوشته است:«اداره برق شهرایذه هر روز بدون اطلاع رسانی برق مناطق رو قطع میکنه و اینکار باعث شده کلی آسیب به وسایل برقی برسه، الان که عصر حجر نیست، با توجه به این که مبلغ مصرفی رو از طریق پیامک اطلاع رسانی می‌کنن از همان طریق قطع برق رو قبلش خبر بدهند و در این موقعیت بحران گرانی هزینه به زندگی مردم اضافه نکنن»

از بین رفتن لوازم خانگی

تعدادی از شهروندان محله شهید قریشوندی ایذه نیز با ارسال پیام، فیلم و تماس‌هایی از نوسان برق و افت پایین فشار برق در این محدوده و در ادامه قطعی‌های زیاد در طول سال گله داشتند، سعادت می‌گوید: «تورو خدا ما از این برق رفتگی‌های زیاد تو کوچه رشادت  کلافه شدیم دیروز یخچالمون سوخت، تعمیرکار اومده میگه باید موتور رو عوض کنید و هزینه‌اش ۴ میلیون میشه…واقعا ما چه گناهی کردیم که اینجا زندگی می‌کنیم و باید به دلیل نوسان یا قطع برق هر از چندگاهی وسایل خونمون خراب بشه و هزینه سنگینی رو دست ما بذاره…»

او می گوید متاسفانه سه سال این مشکل را به همه کارکنان گوشزد کردیم و بارها آمدند و رفتند یک ساعت خوبه بعد دوباره به روال قبل بر می گردد
کی شمس از اهالی روستای بردگپی از نارضایتی و کم کاری اداره برق ایذه در بردگپی می گوید او می گوید بارها برای جابجایی تیر برق که در جای مناسبی تعبیه نشده است مراجعه کردم ولی اینقدر زمان به امروز فردا شده که حوادث پی در پی را شاهد بوده ایم
وی می گوید سوختگی کابل های برق در بعضی نقاط مشهود است بارها این موضوع را گزارش دادیم و می گویند مشکل تهییه کابل برق داریم

انگار برای کسی مهم نیست

آقای احمدی با گلایه از تکرار قطعی برق در هر سال می‌گوید: «متأسفانه این مشکل رو هر سال داریم و انگار برای کسی مهم نیست که مردم با چه زحمتی می‌توانند یک وسیله برای خانه خود تهیه کنند و به راحتی به دلیل عدم مدیریت و تکرار قطعی برق وسایل برقی مردم آسیب می‌بینند و متحمل هزینه‌های سنگینی می‌شوند.

 خاموشی مکرر خیابان‌های شهید قریشوندی، میدان معلم، خیابان اماکن عمومی، فلکه شورا، مسکن مهر،، روستاهای هلایجان ،ناشلیل ،بردگپی ،کلدوزخ  و افت فشار و قطعی برق در طول شبانه روز را به عنوان پرتکرارترین پیام‌های ارسالی در فضای مجازی می‌توان دید.
باید گفت که ایذه بزرگترین نیروگاه برق آبی کشور را داراست ولی خود از این نعمت مثل دیگر نعمات خدادادی بی بهره است نیروگاه سد کارون سه با تولید سالیانه ۴۱۷۲ میلیون کیلووات ساعت انرژی برق آبی بزرگ‌ترین نیروگاه برق‌آبی کشور است.

برخی فعالین اجتماعی معتقدند که این بی‌توجهی‌ها می‌تواند نوعی بحران سازی باشد که مسئولین ارشد شهرستان ایذه باید با آن مقابله کنند.

پست قبلی

سگ هار کودک ۶ ساله دزفولی را از پا درآورد

پست‌ بعدی

از سوی مخبر انجام شد ابلاغ قانون شفافیت قوای سه گانه، دستگاههای اجرایی و سایر نهادها

عادل سعیدی

عادل سعیدی

RelatedPosts

بقائی: سیاست اتحادیه اروپا آزار دادن مردم ایران است
اخبار

رد ادعای تکراری شورای همکاری خلیج فارس راجع به جزایر سه‌گانه ایرانی

توسط rashidpoor206
خرداد ۱۳, ۱۴۰۴
0
2

سخنگوی وزارت امور خارجه ادعاهای مطرح شده در بیانیه پایانی شصت و چهارمین اجلاس وزرای امور خارجه شورای همکاری خلیج...

ادامه مطلب
خاتمی تا جایی با نظام تعامل می‌کند که نظام هم تعامل ایشان را به رسمیت بشناسد؛ خوش‌بین نیستم شورای نگهبان دست اصلاح‌طلبان را باز بگذارد

کشور ما از افراط و تفریط بیشتر ضربه دیده است تا از دشمن رمزگشایی از حملات تندروها به مقامات بلندپایه نظام/ رجایی: تندروها یک جریان رو به مرگ نیستند/ اتاق های فکر متعدد دارند، باید کنترل شوند

خرداد ۱۲, ۱۴۰۴
10
روایتی از زندگی، هنر و اصالت در سرزمین من دزفول »

روایتی از زندگی، هنر و اصالت در سرزمین من دزفول »

خرداد ۱۱, ۱۴۰۴
9

«کپوبافی»هنر تجسمی با ریشه‌های خانوادگی و افتخارات جهانی؛ نیازمند حمایت است

خرداد ۱۱, ۱۴۰۴
15

بازیکن بالای ۱۰ میلیاردی؟ قانون ترجیح داد نبینه!

خرداد ۱۱, ۱۴۰۴
9

فصل تمام شد، اما فوتبال ایران همچنان خواب است؛ وقتی فرصت طلایی برباد می‌رود

خرداد ۱۱, ۱۴۰۴
15
پست‌ بعدی
دستیار ویژه محمد مخبر: مخبر در مورد دولت چهاردهم جلسه‌ای نداشته است

از سوی مخبر انجام شد ابلاغ قانون شفافیت قوای سه گانه، دستگاههای اجرایی و سایر نهادها

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید