• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
صفحه اصلی ورزشی

کلینزمن: ما زامبی هستیم، پس مراقب باشید!

سرمربی کره جنوبی می‌گوید «ما یک گروه از بازیکنان خوب داریم و می‌خواهیم بعد از حدود ۶۰ سال جام را به خانه ببریم.»

rashidpoor206 توسط rashidpoor206
بهمن ۱۴, ۱۴۰۲
در ورزشی
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
0
اشتراک گذاری ها
15
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر

RelatedPosts

جام جهانی یا اردوی پیشکسوتان؟

سرود تیم ملی فوتبال با صدای پرواز همای رونمایی شد + صدا

سقوط روی کاغذ؛ ایران هنوز غول فوتبال ساحلی آسیاست

تبلیغات

سرمربی کره جنوبی می‌گوید «ما یک گروه از بازیکنان خوب داریم و می‌خواهیم بعد از حدود ۶۰ سال جام را به خانه ببریم.»

به گزارش ایسنا، کره جنوبی امشب (جمعه) در چارچوب دیداری از مرحله یک چهارم نهایی جام ملت‌های آسیا در دیداری دراماتیک با نتیجه ۲ بر یک مقابل استرالیا به پیروزی رسید. یورگن کلینزمن، سرمربی کره جنوبی در نشست خبری پس از این دیدار اظهار کرد: این یک درام دیگر بود. من به بازیکنانم افتخار می‌کنم. ما خوشحالیم که یک مرحله دیگر در جام هستیم.  حالا فهمیدید که گروه ما آسان نبود چرا که دو تیم از آن در نیمه نهایی هستند. ما همچنان تشنه پیروزی هستیم.

او در پاسخ به این سوال که چطور با این انرژی ادامه می‌دهید؟ گفت: من بارها گفتم که ما یک گروه از بازیکنان خوب داریم و می‌خواهیم بعد از حدود ۶۰ سال جام را به خانه ببریم. ما وقتی گل خوردیم شروع کردیم که بازی را تغییر دهیم. تیم ما یک گروه عالی از بازیکنان است. وقتی شما نزدیک ۶ هفته به دنبال راه حل هستید که ملت‌تان را خوشحال کنید، چرا الان باید خسته شوید؟ من به بازیکنانم گفتم که نگران نباشید، بروید و ببرید. امیدوارم جام را بگیریم.

سرمربی آلمانی تیم ملی کره جنوبی در پاسخ به این سوال که چرا تیمش از ابتدا کار را تمام نمی‌کند؟ گفت: من نمی‌خواهم هیچوقت دیر کنم ولی این داستان ما در این جام است. بازیکنانم تا آخرین دقیقه می‌جنگند که کارشان را انجام دهند.

کلینزمن درباره نبود کیم مین جائه در دیدار نیمه نهایی توضیح داد: نبود کیم برای ما خوب نیست چرا که او رهبر ما در خط دفاعی است اما ما گروهی از بازیکنان هستیم و برای او جایگزین داریم. البته او بازیکن فوق‌العاده‌ای است. هیچ کدام از گزینه‌هایمان مانند کیم مین جائه نخواهد بود.

او درباره زدن ضربه پنالتی توسط هی چان به جای سون هیونگ مین، بیان کرد: ما نمی‌دانستیم سانی می‌تواند این کار را بکند یا نه و سانی تصمیم گرفت که هی چان این کار را انجام دهد.

سرمربی کره درباره لقب جدید تیم تحت هدایتش یعنی زامبی گفت: این لقب ماست؟ پس مواظب باشید هتلتان را پیدا نکنیم!

کلینزمن درباره روشش برای کنترل روانی بازیکنان کره بیان کرد: شرایط مختلف است. برای من براساس توقع مردم و رسانه‌ها انجام می‌شود. تصور این است که با داشتن سون و کیم می‌توانیم راحت ببریم ولی اینطور نیست. زدن گل اول راحت نیست. برای کره‌ای‌ها بازی بازی زندگی است پس همه زمان‌ها سخت است برای همین به آنها می‌گویم که تا آخرین انرژی‌شان تلاش کنند. این عادی است. شما باید یاد بگیرید که چطور تیمی که اتوبوس در محوطه جریمه‌اش پارک کرده را شکست دهید.

انتهای پیام

برچسب ها: جام ملت‌های آسیافوتبالکره جنوبیکلینزمن
تبلیغات
rashidpoor206

rashidpoor206

محمد رشیدپور متولد آبان 1361 دارای مدرک کارشناسی ارشد حسابداری. دارای مدرک مدیر فنی بند (ب) گردشگری ، دارای مدرک روزنامه نگاری صلح از موسسه مطالعات جهان و سازمان ملل متحد . فعال در حوزه ادبیات و فرهنگ. دارای تالیفاتی در حوزه مالی (فارکس) و بیش از 180 نوشته و دلنوشته سیاسی-اجتماعی. علاقمند به حوزه خرده فرهنگ ها. مدرس دورس اولیه خبرنویسی و خبرنگاری. عاشق طبیعت و معماری سنتی ایران عکاس آماتور و علاقمند‌ به عکاسی از بنا ء تاریخی و طبیعت. علاقه مند به حوزه اجتماعی و فرهنگی و‌ اعتقاد به برخورداری مردم از اطلاع رسانی صحیح و به موقع.

اخبار ویژهمطلب مهم

شطرنج باز برتر هفته دزفول

شطرنج باز برتر هفته دزفول

توسط باران
دی ۱۱, ۱۴۰۳
0
395

به گزارش خبرنگار صبح ملت نیوز، در مصاحبه اختصاصی خبرنگار صبح ملت نیوز با استاد صبوئی ریاست هیئت شطرنج شهرستان...

برگزاری مسابقه سیمولتانه (شطرنج) در دزفول

توسط مریم
خرداد ۱۷, ۱۴۰۳
0
237

امروز پنجشنبه ۱۷ خرداد ماه ۱۴۰۳ مسابقه سیمولتانه ای ( مسابقه یک نفر با چند نفر ) در دفتر هیئت...

مصطفی کبابی پیشکسوت کشتی دزفول با کوله باری سنگین از تلاش ها و افتخارات

توسط مریم مفتوح
آبان ۲۳, ۱۴۰۳
0
215

حمید شلال نژاد فعال فرهنگی ،اجتماعی وورزشی شهرستان دزفول مصطفی کبابی متولد شهرستان دزفول ۱۳۳۸/۱۱/۲۰ چهارراه سیمتری،محله ی خوشنام پیرنظر....

مسابقات دانش آموزی شطرنج مقاطع ابتدایی

توسط باران
بهمن ۱۹, ۱۴۰۳
0
213

به گزارش خبرنگار صبح ملت نیوز در مصاحبه اختصاصی با جناب آقای صبوئی ریاست هیات شطرنج شهرستان دزفول ایشان عنوان...

مربی ایرانی فوتبال با شاگردانش راهی اسپانیا شد!

مربی ایرانی فوتبال با شاگردانش راهی اسپانیا شد!

توسط پیمان چینی ساز
فروردین ۲۸, ۱۴۰۳
0
211

گفتگوی اختصاصی سردبیر بخش ورزشی رسانه صبح ملت نیوز؛ با مربی جوان ایرانی، مهدی حقی زاده در مورد تورنمنت اسپانیا...

برترین شطرنج باز هفته – دزفول

توسط باران
آذر ۲۳, ۱۴۰۳
0
207

به گزارش خبرنگار صبح ملت نیوز، در مصاحبه اختصاصی خبرنگار صبح ملت نیوز با مسئول کمیته استعدادیابی هیئت شطرنج شهرستان...

در واکنش به پذیرش اصول کلی ایران در ایجاد آتش‌بس پزشکیان: از امروز نیز همچنان کنار هم خواهیم ماند

روزنامه جمهوری اسلامی خطاب به منتقدان پزشکیان: انصاف داشته باشید

خرداد ۱۸, ۱۴۰۵
سردار ابن‌الرضا: تمامی ظرفیت‌های دفاعی و پشتیبانی در خدمت نیروهای مسلح قرار دارد

سردار ابن‌الرضا: تمامی ظرفیت‌های دفاعی و پشتیبانی در خدمت نیروهای مسلح قرار دارد

خرداد ۱۸, ۱۴۰۵
بقائی: سیاست اتحادیه اروپا آزار دادن مردم ایران است

بقایی: اتفاقات ۲۴ ساعت گذشته به وضعیت نابسامان دیپلماتیک دامن خواهد زد

خرداد ۱۸, ۱۴۰۵

پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید