• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • خوزستان
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • جهان
    • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • خوزستان
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • جهان
    • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
صفحه اصلی اجتماعی

اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان شورای شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت در خوزستان

رئیس هیات عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستای استان خوزستان، از اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان عضویت در شوراهای اسلامی شهرهای دارای جمعیت بالای ۲۰۰ هزار نفر در استان خبر داد.   

rashidpoor206 توسط rashidpoor206
اسفند ۲, ۱۴۰۴
در اجتماعی, اخبار, سیاسی
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان شورای شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت در خوزستان
0
اشتراک گذاری ها
3
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراملینکدیناشتراک گذاری در توییتر

رئیس هیات عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستای استان خوزستان، از اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان عضویت در شوراهای اسلامی شهرهای دارای جمعیت بالای ۲۰۰ هزار نفر در استان خبر داد.

فرشاد ابراهیم‌پور جمعه اول اسفند در جمع خبرنگاران با اشاره به روند بررسی‌های انجام‌شده، اظهار کرد: فرایند احراز صلاحیت داوطلبان در شهرهای اهواز، آبادان و دزفول با دقت، بی‌طرفی و براساس قانون انجام شد و نتایج نهایی آماده اعلام است.

وی گفت: در شهر اهواز در مجموع ۷۵۰ نفر برای شرکت در انتخابات شوراها ثبت‌نام کرده‌اند که از این تعداد، صلاحیت ۶۰۷ نفر تأیید و ۱۳۲ نفر تأیید صلاحیت نشده است. از میان افراد ردصلاحیت‌شده شهر اهواز، ۷۵ نفر به دلیل نقص مدارک، ۲۱ نفر توسط هیات اجرایی و ۳۶ نفر توسط هیات نظارت شهرستان اهواز رد صلاحیت شده‌اند.

ابراهیم‌پور درباره دیگر شهرها نیز گفت: در شهر آبادان، از میان ۱۹۱ داوطلب ثبت‌نام‌شده، صلاحیت ۱۵۴ نفر مورد تأیید قرار گرفته و ۳۶ نفر موفق به کسب تأیید صلاحیت نشده‌اند که از این ۳۶ نفر چهار نفر به دلیل نقص مدارک، یک نفر انصرافی و ۳۱ نفر توسط هیات نظارت شهرستان، صلاحیتشان تایید نشده است.

او افزود: همچنین در شهر دزفول، تعداد ۲۰۳ نفر نام‌نویسی کرده‌اند که از این میان ۱۹۱ نفر تأیید و ۸ نفر رد صلاحیت شده‌اند که از این تعداد چهار نفر به تایید هیات نظارت شهرستان نرسید ه و چهار نفر را هم هیات اجرایی شهرستان رد صلاحیت کرده است. تعداد چهار نفر هم  از ادامه حضور در رقابت انتخابات انصراف داده‌اند.

رئیس هیات عالی نظارت بر انتخابات خوزستان در ادامه بیان کرد: تمامی مراحل بررسی، براساس مستندات قانونی و استعلام از مراجع ذی‌صلاح انجام شده است و داوطلبانی که صلاحیت‌شان تأیید نشده، مطابق تقویم انتخابات  فرصت دارند اعتراض خود را در فرمانداریها ثبت کنند تا پرونده‌های آنان مجدداً در هیات‌ عالی نظارت استان  مورد بررسی قرار گیرد.

وی در پایان تأکید کرد:‌ هیات عالی نظارت بر انتخابات استان خوزستان بر اجرای دقیق قانون، رعایت عدالت و صیانت از حقوق داوطلبان پایبند است و تمامی تصمیم‌ها در فضایی شفاف، حرفه‌ای و به دور از هرگونه گرایش سیاسی اتخاذ می‌شود.

انتهای پیام

برچسب ها: انتخابات شوراخوزستانفرشاد ابراهیم‌پور
تبلیغات
rashidpoor206

rashidpoor206

محمد رشیدپور متولد آبان 1361 دارای مدرک کارشناسی ارشد حسابداری. دارای مدرک مدیر فنی بند (ب) گردشگری ، دارای مدرک روزنامه نگاری صلح از موسسه مطالعات جهان و سازمان ملل متحد . فعال در حوزه ادبیات و فرهنگ. دارای تالیفاتی در حوزه مالی (فارکس) و بیش از 180 نوشته و دلنوشته سیاسی-اجتماعی. علاقمند به حوزه خرده فرهنگ ها. مدرس دورس اولیه خبرنویسی و خبرنگاری. عاشق طبیعت و معماری سنتی ایران عکاس آماتور و علاقمند‌ به عکاسی از بنا ء تاریخی و طبیعت. علاقه مند به حوزه اجتماعی و فرهنگی و‌ اعتقاد به برخورداری مردم از اطلاع رسانی صحیح و به موقع.

RelatedPosts

رئیس اداره حفاظت محیط زیست هویزه عنوان کرد آبگیری ۵۰ درصدی بخش ایرانی هورالعظیم/ احتمال آتش‌سوزی دوباره بخش عراقی در فصل گرم
اجتماعی

رئیس اداره حفاظت محیط زیست هویزه عنوان کرد آبگیری ۵۰ درصدی بخش ایرانی هورالعظیم/ احتمال آتش‌سوزی دوباره بخش عراقی در فصل گرم

توسط rashidpoor206
فروردین ۲۳, ۱۴۰۵
0
10

رئیس اداره حفاظت محیط زیست هویزه با اشاره به تداوم خشکی بخش عراقی تالاب هورالعظیم از احتمال وقوع آتش‌سوزی در...

ادامه مطلب
نماینده حوزه منگشت:افتتاح سالن کشتی لقمان رضایی نماد مزیت انسانی و هویت پهلوانی ایذه است

نماینده حوزه منگشت:افتتاح سالن کشتی لقمان رضایی نماد مزیت انسانی و هویت پهلوانی ایذه است

دی ۱۱, ۱۴۰۴
11
رئیس حفاظت محیط زیست هویزه مطرح کرد ادامه آتش‌سوزی در بخش عراقی هورالعظیم/ هشدار حریق در بخش ایرانی در صورت رها نشدن آب از سد کرخه

رئیس حفاظت محیط زیست هویزه مطرح کرد ادامه آتش‌سوزی در بخش عراقی هورالعظیم/ هشدار حریق در بخش ایرانی در صورت رها نشدن آب از سد کرخه

مرداد ۱۲, ۱۴۰۴
11
گزارش تصویری صبح ملت از جشنواره ملی «ایران ماهر»،موجی ازامید برای کارآفرینی و کسب  مهارت

گزارش تصویری صبح ملت از جشنواره ملی «ایران ماهر»،موجی ازامید برای کارآفرینی و کسب مهارت

مرداد ۸, ۱۴۰۴
18
آینده بسیار خطرناک و بحرانی خوزستان

خوزستان؛ اقلیمی که دیگر «محیط زیست» ندارد

خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
28
رئیس اداره شیلات هندیجان و مدیرعامل تعاونی صیادان از طرح‌های آبزی‌پروری در منطقه بازدیدکرد

رئیس اداره شیلات هندیجان و مدیرعامل تعاونی صیادان از طرح‌های آبزی‌پروری در منطقه بازدیدکرد

اردیبهشت ۱۰, ۱۴۰۴
49

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Are you human? Please solve:Captcha


نوشته‌های تازه

  • اجرای طرح امنیت محله‌محور در شوش شهریور ۲۹, ۱۴۰۵
  • ⭕️اجرای ۳۵ برنامه محوری و ۴۵۰ برنامه پایگاهی در هفته دفاع مقدس شوش شهریور ۲۹, ۱۴۰۵
  • دادستانی شوش با ساخت و ساز در حریم و بستر رودخانه‌ها شاوور برخورد می‌کند شهریور ۲۸, ۱۴۰۵
  • یادداشت امیر قنبرزاده “جشن‌های شهری؛ فرصتی برای تقویت نشاط اجتماعی و بازسازی ارتباط شهروندان” شهریور ۲۸, ۱۴۰۵
  • تیم ملی پس از جام جهانی؛ تغییر آغاز شده، زمان علیه تیم ملی است شهریور ۲۶, ۱۴۰۵
  • قیمت نفت کماکان صعودی ماند شهریور ۲۴, ۱۴۰۵
  • مدیر ستاد نوسازی ناوگان اعلام کرد اسقاط موتورسیکلت پس از ۶۰ سال عملیاتی شد/ مشوق جدید برای راکبان پلتفرمی شهریور ۲۴, ۱۴۰۵
  • فرماندار شوش: لایروبی سه رودخانه دز، شاوور و کرخه باید سرعت گیرد شهریور ۲۳, ۱۴۰۵
  • بقایی: عربستان درخواست تعویق نشست عمان را داد/زیردریایی آمریکایی غنیمت جنگی است شهریور ۲۳, ۱۴۰۵
  • سهمیه بنزین خودروهای نوشماره‌ در دست بررسی شهریور ۲۳, ۱۴۰۵

جستجو

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج

بایگانی

دسته‌ها

تبلیغات

پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید