• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
صفحه اصلی اجتماعی

رئیس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی شوش به کارگران خبرداد:

پیمانکار تامین نیروی انسانی گروه صنایع کاغذ پارس حذف و قراردادهای کار سه ماهه، بصورت مستقیم با شرکت مادر تنظیم شد.

سید محمد موسوی توسط سید محمد موسوی
اردیبهشت ۱۳, ۱۴۰۳
در اجتماعی
0
رئیس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی شوش به کارگران خبرداد:
0
اشتراک گذاری ها
36
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر

به گزارش خبرنگارصبح ملت، رئیس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی شهرستان شوش گفت: مقدمات حذف شرکت مولایار نوین خوزستان از بهمن ماه سال گذشته شروع شد و مقرر گردید از ابتدای سال ۱۴۰۳ قرارداد کارگران بصورت مستقیم با شرکت مادر منعقد شود تا پس از سالها انتظار این مهم محقق و امنیت شغلی پرسنل تامین گردد اما متاسفانه بنا به دلایلی و اختلاف فی مابین مجموعه این موضوع به تاخیر افتاد تا اینکه پس از پیگیری های مستمر و عقد بیش از ۱۰ جلسه تحت عناوین کمیسیون کارگری، رفع موانع تولید و مشورتی در محل فرمانداری و دادگستری شهرستان شوش نهایتا کارفرما متعهد به اجرای مصوبه شد.

نکته دوم حائز اهمیت مدت قرارداد کار است، با اینکه قرارداد شرکت مولایار بصورت یک ماهه منعقد میشد اما اکنون قرارداد کار کاغذ پارس سه ماهه تنظیم شد و این امر قطعا سبب آرامش بیشتر کارکنان است.

عبدالخانی در خصوص وضعیت پرداخت حقوق  گفت: حق السعی اسفند ماه کارگران واریز شده و مطالبات ریالی نظیر بک پی طرح طبقه بندی مشاغل و کارانه معوق قبل از عید تسویه شد و حسب تعهد مدیر عامل، حقوق فروردین ماه ظرف دو هفته پس از فعالیت مجدد شرکت نیز به حساب کارگران واریز خواهد شد.
مبلغ ثابت ۱۵میلیون ریال هدیه روز کارگر مورد دیگری است که توافق شد تا طی هفته آتی در وجه پرسنل واریز شود و بعلاوه نرخ حق غذا نیز تقریبا دوبرابر شود.

دبیر کمیسیون کارگری یادآور شد که مطالبه قانونی در محل کارگاه و به حکم قانون قابل رسیدگی است اما سایر مطالبات که نیازمند توافق طرفین است حتما بایستی در یک فضای تعاملی توسط مطرح و توسط طرفین کارگر و کارفرما تصمیم گیری شود.

مهدی عبدالخانی اضافه کرد: استمرار عدم فعالیت شرکت به سود هیچ کس نیست و همانگونه که کارفرما به دلیل تعهد بازار و فرصت از دست رفته تولید  متحمل زیان میشود، معیشت کارگران نیز در خطر است و بعلاوه به دلیل وابستگی تولیدات این کارخانه به دو شرکت دیگر، احتمال تسری مشکل به دیگر واحدها نیز بسیار بالاست و این موضوع اقتصاد خانواده های زیادی را تحت الشعاع خود قرار خواهد داد.

اعضاء محترم شورای تامین، کمیسیون کارگری، کمیسیون رفع موانع تولید و نماینده محترم مجلس شورای اسلامی طی روزهای گذشته با جدیت و قاطعیت ضمن دفاع از مطالبات قانونی، خود را متعهد بهبود روابط کار در چارچوب قانون می دانند و همانگونه که خواسته های اصلی کارگران از ماهها قبل در دستور کار و پیگیری عزیزان بوده وبحمدالله با موافقت کارفرما محقق شد، انتظار می رود تا کارگران عزیز گروه صنایع کاغذ پارس نیز ضمن حضور در محل کار و از سرگیری فعالیت تولیدی با مشارکت فعال خود موجبات رشد شاخصهای اقتصاد و جهش تولید در استان را مهیا سازند.

خبرنگار: سیدمحمدموسوی

پست قبلی

پیش‌ بینی قیمت دلار 13 اردیبهشت 1403 / دلار بر موج کاهشی سوار شد؟

پست‌ بعدی

بارش ۱۰۰ میلیمتری باران در دزفول خیابان‌ها را به زیر آب برد

سید محمد موسوی

سید محمد موسوی

RelatedPosts

یادداشت  مهدی مکارمی ،نبرد روایت آغاز شده است
اجتماعی

یادداشت مهدی مکارمی ،نبرد روایت آغاز شده است

توسط rashidpoor206
خرداد ۲۳, ۱۴۰۴
0
1

نبرد روایت آغاز شده است مهدی مکارمی تجاوز مستقیم رژیم صهیونیستی به خاک کشور عزیزمان و شهادت جمعی از فرزندان...

ادامه مطلب
گروسی: به دنبال بهبود سطح همکاری آژانس با ایران هستم

گروسی: نیروگاه اتمی بوشهر مورد هدف قرار نگرفته است

خرداد ۲۳, ۱۴۰۴
2
ترامپ: از حملات اسرائیل به ایران مطلع بودم

ترامپ: از حملات اسرائیل به ایران مطلع بودم

خرداد ۲۳, ۱۴۰۴
1

پیام رهبر انقلاب خطاب به ملت بزرگ ایران در پی جنایت سحرگاه امروز رژیم صهیونیستی

خرداد ۲۳, ۱۴۰۴
0

بیانیه دولت جمهوری اسلامی ایران درپی حملات تروریستی رژیم صهیونیستی

خرداد ۲۳, ۱۴۰۴
0

واکنش ایران به قطعنامه شورای حکام: دستور راه اندازی یک مرکز جدید غنی سازی صادر شد

خرداد ۲۲, ۱۴۰۴
1
پست‌ بعدی
بارش ۱۰۰ میلیمتری باران در دزفول خیابان‌ها را به زیر آب برد

بارش ۱۰۰ میلیمتری باران در دزفول خیابان‌ها را به زیر آب برد

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید