• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • خوزستان
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • جهان
    • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • خوزستان
  • اجتماعی
  • فرهنگی
  • اقتصادی
  • جهان
    • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
صفحه اصلی اجتماعی

کدام استان‌های کشور بارانی است؟

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از تداوم رگبار و رعد و برق در بیشتر استان‌ها خبر داد.

rashidpoor206 توسط rashidpoor206
اردیبهشت ۲۴, ۱۴۰۳
در اجتماعی
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
کدام استان‌های کشور بارانی است؟
0
اشتراک گذاری ها
21
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراملینکدیناشتراک گذاری در توییتر

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از تداوم رگبار و رعد و برق در بیشتر استان‌ها خبر داد.

 

صادق ضیاییان در گفت و گو با ایسنا افزود: امروز (۲۴ اردیبهشت) فعالیت سامانه بارشی در غرب، شمال غرب، ارتفاعات و دامنه‌های البرز و سواحل دریای خزر به‌صورت رگبار و رعدو برق، گاهی وزش باد شدید ادامه دارد. بارش در مناطقی از استان‌های کردستان، کرمانشاه، لرستان، زنجان، قزوین، البرز ، تهران، گیلان، مازندران ، گلستان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، جنوب اردبیل و شمال استان خوزستان شدت خواهد داشت.

وی اضافه کرد: سه شنبه (۲۵ اردیبهشت) در شمال غرب، سواحل دریای خزر، ارتفاعات و دامنه‌های البرز، شمال شرق، دامنه‌های زاگرس واقع در استان‌های لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد و برخی مناطق در استان‌های فارس، شمال کرمان و یزد رگبار و رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

 

ضیاییان ادامه داد: چهارشنبه و پنجشنبه (۲۶ و ۲۷ اردیبهشت) در مناطقی از شمال غرب، سواحل دریای خزر، شمال شرق، شرق، جنوب و جنوب غرب واقع در استان‌های خوزستان، شمال بوشهر ، شمال فارس، کرمان، یزد، خراسان جنوبی و خراسان رضوی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید رخ می‌دهد.

 

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی اضافه کرد: جمعه (۲۸ اردیبهشت) در شمال غرب، سواحل دریای خزر، شمال شرق و شرق کشور بارش ادامه خواهد داشت همچنین در ساعات بعد از ظهر در ارتفاعات زاگرس رگبار و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

 

وی افزود: طی سه روز آینده در اغلب مناطق کشور به‌ویژه نوار غربی، دامنه‌های جنوبی البرز و مرکز کشور وزش باد شدید رخ می‌دهد که در مناطق مستعد پدیده گردوخاک دور از انتظار نیست.

 

به گفته ضیاییان طی سه روز آینده دریای خزر خلیج فارس و شرق دریای عمان مواج خواهد شد.

 

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۲۵ اردیبهشت) نیمه ابری تا ابری، بعضی ساعت‌ها بارش باران، گاهی رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۵ و حداکثر دمای ۲۵ درجه سانتیگراد و طی دوشنبه (۲۶ اردیبهشت) کمی ابری تا نیمه ابری، وزش باد گاهی وزش شدید و بارش پراکنده با حداقل دمای ۱۷ و حداکثر دمای۲۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

 

ضیاییان در پایان اظهارکرد: طی فردا و پس فردا شهرکرد با کمینه ۵ و ۴ درجه سانتیگراد و بندرعباس با بیشینه ۴۳ و ۴۴ دمای درجه سانتیگراد خنک‌ترین و گرمترین مرکز استان‌ها پیش‌بینی می‌شود.

 

انتهای پیام

برچسب ها: اب وهواایرانخوزستان
تبلیغات
rashidpoor206

rashidpoor206

محمد رشیدپور متولد آبان 1361 دارای مدرک کارشناسی ارشد حسابداری. دارای مدرک مدیر فنی بند (ب) گردشگری ، دارای مدرک روزنامه نگاری صلح از موسسه مطالعات جهان و سازمان ملل متحد . فعال در حوزه ادبیات و فرهنگ. دارای تالیفاتی در حوزه مالی (فارکس) و بیش از 180 نوشته و دلنوشته سیاسی-اجتماعی. علاقمند به حوزه خرده فرهنگ ها. مدرس دورس اولیه خبرنویسی و خبرنگاری. عاشق طبیعت و معماری سنتی ایران عکاس آماتور و علاقمند‌ به عکاسی از بنا ء تاریخی و طبیعت. علاقه مند به حوزه اجتماعی و فرهنگی و‌ اعتقاد به برخورداری مردم از اطلاع رسانی صحیح و به موقع.

RelatedPosts

خوزستان ثروت ساز، اما هنوز قربانی در جاده ها
اجتماعی

خوزستان ثروت ساز، اما هنوز قربانی در جاده ها

توسط ابوالفضل بابادی
مهر ۱۸, ۱۴۰۵
0
12

ابوالفضل بابادی شوراب دبیر اهواز رسانه صبح ملت نیوز در جهان امروز، جاده تنها برای رفت و آمد نیست، بلکه...

ادامه مطلب
رئیس اداره حفاظت محیط زیست هویزه عنوان کرد آبگیری ۵۰ درصدی بخش ایرانی هورالعظیم/ احتمال آتش‌سوزی دوباره بخش عراقی در فصل گرم

رئیس اداره حفاظت محیط زیست هویزه عنوان کرد آبگیری ۵۰ درصدی بخش ایرانی هورالعظیم/ احتمال آتش‌سوزی دوباره بخش عراقی در فصل گرم

فروردین ۲۳, ۱۴۰۵
13
اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان شورای شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت در خوزستان

اعلام نتایج بررسی صلاحیت داوطلبان شورای شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت در خوزستان

اسفند ۲, ۱۴۰۴
7
عراقچی: تهدید به بستن تنگه هرمز نکردیم، اگرچه در این زمینه توانمندی بالایی داریم

عراقچی: اگر کسی نسبت به صحت داده‌های ما تردید دارد، با مدرک صحبت کند

اسفند ۲, ۱۴۰۴
9
عراقچی: در نشست آستانه بر آغاز گفت‌وگوهای سیاسی در سوریه تاکید شد

واکنش عراقچی به مواضع سینوسی صدراعظم آلمان

بهمن ۱۶, ۱۴۰۴
10
رهبر انقلاب در پیامی به مناسبت آغاز به کار ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری: مجلس خبرگان مظهر مردم‌سالاری اسلامی است

هشدار رهبر انقلاب به آمریکا درباره راه‌انداختن جنگ

بهمن ۱۲, ۱۴۰۴
13

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Are you human? Please solve:Captcha


نوشته‌های تازه

  • ⭕️ طرح پیشنهادی تبدیل بخشی از میدان یازهرا شوش به پارکینگ؛ راهکاری برای کاهش ترافیک؟ آبان ۴, ۱۴۰۵
  • دیدار چهارجانبه مقامات پاکستان، عربستان، ترکیه و ایران برگزار شد آبان ۴, ۱۴۰۵
  • محمد معصومی: گرشاسبی مدیری از جنس اعتبار و سلامت است؛ احترام در فوتبال فراتر از رنگ پیراهن است آبان ۴, ۱۴۰۵
  • از بحران تا آزمون صعود؛ ایمان مبعلی مأمور نجات پالایش نفت بندرعباس شد آبان ۴, ۱۴۰۵
  • همایش بزرگ دوچرخه سواری کاشمر آبان ۳, ۱۴۰۵
  • جشنواره دارتِ هنر موسیقی با مشارکت گروه بانوان کر ماهور آبان ۳, ۱۴۰۵
  • معصومی: دلم با ملوان است؛ حیف از استعدادهایی که می‌توانستند ستاره شوند آبان ۲, ۱۴۰۵
  • آمریکا دوباره سراغ ذخایر استراتژیک نفت رفت آبان ۲, ۱۴۰۵
  • سومین دوره «نشان کاوه» برترین‌های ورزش خراسان رضوی معرفی شدند مهر ۳۰, ۱۴۰۵
  • محمد معصومی با بغضی فروخورده خطاب به خداداد عزیزی: حرمت خانواده شهدا را قربانی حواشی فوتبال نکنید مهر ۳۰, ۱۴۰۵

جستجو

بدون نتیجه
مشاهده تمام نتایج
تبلیغات

پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید