• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
صفحه اصلی اجتماعی

کدام استان‌های کشور بارانی است؟

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از تداوم رگبار و رعد و برق در بیشتر استان‌ها خبر داد.

rashidpoor206 توسط rashidpoor206
اردیبهشت ۲۴, ۱۴۰۳
در اجتماعی, مسافرت
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
کدام استان‌های کشور بارانی است؟
0
اشتراک گذاری ها
16
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از تداوم رگبار و رعد و برق در بیشتر استان‌ها خبر داد.

 

صادق ضیاییان در گفت و گو با ایسنا افزود: امروز (۲۴ اردیبهشت) فعالیت سامانه بارشی در غرب، شمال غرب، ارتفاعات و دامنه‌های البرز و سواحل دریای خزر به‌صورت رگبار و رعدو برق، گاهی وزش باد شدید ادامه دارد. بارش در مناطقی از استان‌های کردستان، کرمانشاه، لرستان، زنجان، قزوین، البرز ، تهران، گیلان، مازندران ، گلستان، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، جنوب اردبیل و شمال استان خوزستان شدت خواهد داشت.

وی اضافه کرد: سه شنبه (۲۵ اردیبهشت) در شمال غرب، سواحل دریای خزر، ارتفاعات و دامنه‌های البرز، شمال شرق، دامنه‌های زاگرس واقع در استان‌های لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد و برخی مناطق در استان‌های فارس، شمال کرمان و یزد رگبار و رعد و برق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود.

 

ضیاییان ادامه داد: چهارشنبه و پنجشنبه (۲۶ و ۲۷ اردیبهشت) در مناطقی از شمال غرب، سواحل دریای خزر، شمال شرق، شرق، جنوب و جنوب غرب واقع در استان‌های خوزستان، شمال بوشهر ، شمال فارس، کرمان، یزد، خراسان جنوبی و خراسان رضوی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید رخ می‌دهد.

 

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی اضافه کرد: جمعه (۲۸ اردیبهشت) در شمال غرب، سواحل دریای خزر، شمال شرق و شرق کشور بارش ادامه خواهد داشت همچنین در ساعات بعد از ظهر در ارتفاعات زاگرس رگبار و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

 

وی افزود: طی سه روز آینده در اغلب مناطق کشور به‌ویژه نوار غربی، دامنه‌های جنوبی البرز و مرکز کشور وزش باد شدید رخ می‌دهد که در مناطق مستعد پدیده گردوخاک دور از انتظار نیست.

 

به گفته ضیاییان طی سه روز آینده دریای خزر خلیج فارس و شرق دریای عمان مواج خواهد شد.

 

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۲۵ اردیبهشت) نیمه ابری تا ابری، بعضی ساعت‌ها بارش باران، گاهی رگبار و رعدوبرق و وزش باد شدید با حداقل دمای ۱۵ و حداکثر دمای ۲۵ درجه سانتیگراد و طی دوشنبه (۲۶ اردیبهشت) کمی ابری تا نیمه ابری، وزش باد گاهی وزش شدید و بارش پراکنده با حداقل دمای ۱۷ و حداکثر دمای۲۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

 

ضیاییان در پایان اظهارکرد: طی فردا و پس فردا شهرکرد با کمینه ۵ و ۴ درجه سانتیگراد و بندرعباس با بیشینه ۴۳ و ۴۴ دمای درجه سانتیگراد خنک‌ترین و گرمترین مرکز استان‌ها پیش‌بینی می‌شود.

 

انتهای پیام

برچسب ها: اب وهواایرانخوزستان
پست قبلی

توضیحات جدید آمریکا درباره رفح و کمک تسلیحاتی به اشغالگران در تماس بلینکن و گالانت

پست‌ بعدی

استقبال فرانسه از صلح میان آذربایجان و ارمنستان

rashidpoor206

rashidpoor206

محمد رشیدپور متولد آبان 1361 دارای مدرک کارشناسی ارشد حسابداری. دارای مدرک مدیر فنی بند (ب) گردشگری ، دارای مدرک روزنامه نگاری صلح از موسسه مطالعات جهان و سازمان ملل متحد . فعال در حوزه ادبیات و فرهنگ. دارای تالیفاتی در حوزه مالی (فارکس) و بیش از 180 نوشته و دلنوشته سیاسی-اجتماعی. علاقمند به حوزه خرده فرهنگ ها. مدرس دورس اولیه خبرنویسی و خبرنگاری. عاشق طبیعت و معماری سنتی ایران عکاس آماتور و علاقمند‌ به عکاسی از بنا ء تاریخی و طبیعت. علاقه مند به حوزه اجتماعی و فرهنگی و‌ اعتقاد به برخورداری مردم از اطلاع رسانی صحیح و به موقع.

RelatedPosts

عراقچی: پاسخ ایران به اسرائیل حساب‌شده خواهد بود/ کربلا در غزه در حال تکرار است
اخبار

عراقچی: باید مطمئن شویم آمریکا دوباره در میانه مذاکرات ما را هدف حمله قرار نمی‌دهد

توسط rashidpoor206
تیر ۱۰, ۱۴۰۴
0
1

وزیر امور خارجه ایران با بیان اینکه برای شروع مذاکرات «ابتدا باید مطمئن شویم که آمریکا در طول مذاکرات ما...

ادامه مطلب
رهبر انقلاب در پیامی به مناسبت آغاز به کار ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری: مجلس خبرگان مظهر مردم‌سالاری اسلامی است

پیام رهبر انقلاب خطاب به ملت بزرگ ایران در پی جنایت سحرگاه امروز رژیم صهیونیستی

خرداد ۲۳, ۱۴۰۴
1
آینده بسیار خطرناک و بحرانی خوزستان

خوزستان؛ اقلیمی که دیگر «محیط زیست» ندارد

خرداد ۱۸, ۱۴۰۴
20

عراقچی: پیام ایران به جامعه جهانی روشن است

اردیبهشت ۳۱, ۱۴۰۴
5

روایت عراقچی از اهداف سفرش به هند

اردیبهشت ۱۸, ۱۴۰۴
14

ویتکاف: مذاکرات هسته‌ای با ایران در مسیر درست است

اردیبهشت ۱۶, ۱۴۰۴
5
پست‌ بعدی
استقبال فرانسه از صلح میان آذربایجان و ارمنستان

استقبال فرانسه از صلح میان آذربایجان و ارمنستان

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید