• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
صفحه اصلی اجتماعی
سخنگوی دولت: بوموسی، تنب بزرگ و تنب کوچک پاره تن ایران بزرگ‌اند

سخنگوی دولت عنوان کرد بدون همراهی مردم تصمیمی برای افزایش قیمت‌ها نمی‌گیریم/پیشنهاد به دولت ترامپ

سخنگوی دولت گفت: واردات بنزین سوپر توسط اشخاص حقوقی دارای مجوز از وزارت نفت با قیمت غیریارانه ای به صورت مجزا از زیرساخت های توزیع سوخت یارانه ای با رعایت قوانین مجاز شد.

rashidpoor206 توسط rashidpoor206
آبان ۲۲, ۱۴۰۳
در اجتماعی, اقتصادی, کسب و کار
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
0
اشتراک گذاری ها
30
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر
تبلیغات

سخنگوی دولت گفت: واردات بنزین سوپر توسط اشخاص حقوقی دارای مجوز از وزارت نفت با قیمت غیریارانه ای به صورت مجزا از زیرساخت های توزیع سوخت یارانه ای با رعایت قوانین مجاز شد.

به گزارش ایسنا، فاطمه مهاجرانی صبح امروز – سه شنبه – در نشست خبری با تسلیت شهادت ۵ مرزبان کشور در سراوان، اظهار کرد: در هفته جهانی علم در خدمت صلح و توسعه هستیم؛ ایران همیشه مهد علم و صلح بوده که برای دفاع از خود و جنگ طلب نبودن هزینه داده‌ایم.

وی با اشاره به انتصاب استاندار بلوچ در سیستان و بلوچستان، افزود: جامعه با شناسایی تمام ظرفیت هایش، بیشتر توان توسعه دارد.

واردات بنزین سوپر مجاز شد
سخنگوی دولت افزود: واردات بنزین سوپر  توسط اشخاص حقوقی دارای مجوز از وزارت نفت با قیمت غیریارانه ای به صورت مجزا از زیرساخت های توزیع سوخت یارانه ای با رعایت قوانین مجاز شد.

رئیس جمهور پیگیر رفع ناترازی است

مهاجرانی بیان کرد: تاکید دولت بر سلامت مردم است. در دولت تاکید شد مازوت سوزی کم شود که البته قطع برق هم داریم. رئیس جمهور پیگیر رفع ناترازی هستند. توافق برای تولید ۳۰ هزارمگاوات برق ایجاد شده است.

دلیل شرکت نکردن رئیس جمهور در اجلاس باکو

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه با توجه به احتمال حضور نماینده صهیونیست ها در اجلاس باکو «کاپ ۲۹» موضع دولت برای شرکت‌ کردن یا شرکت‌ نکردن رئیس‌جمهور در این اجلاس چیست؟ اظهار کرد: کشورها متناسب با منافع خود در اجلاس ها شرکت می کنند.

وی خاطرنشان کرد: رئیس جمهور ایران هر ساله در مجمع عمومی سازمان ملل شرکت دارند. سطح حضور مقامات کشورها در این اجلاس ها با توجه به سطح و اهمیت اجلاس و سطح حضور سایر کشورها، انتخاب می شود. با جمع بندی صورت گرفته خانم انصاری رئیس سازمان محیط زیست در این اجلاس شرکت کردند.

پیشنهاد به ترامپ

سخنگوی دولت درباره مواضع اخیر ترامپ در خصوص ایران و احتمال مذاکره مستقیم چنین گفت: آزموده را آزمودن خطاست. فشار سیاست حداکثری ترامپ شکست خورد. نحوه عمل نه گفتار مقامات آمریکا ملاک عمل ماست. توصیه می کنیم تجربه گذشته را مدنظر قرار دهند. دولت سناریوهای مختلف را طراحی کرده و منافع ملی را در هر شرایطی دنبال می کند. پیشنهاد می کنیم دولت ترامپ از هر مسیری که منافع ایران را نادیده بگیرد، خودداری کند. ما بر اساس منافع ملی و راهبری مقام معظم رهبری و مصوبات شورای عالی امینت ملی اقدام می کنیم.

مهاجرانی درباره طرح دولت برای اجرای کالابرگ الکترونیکی، گفت: در این زمینه اول زیرساخت ها باید تامین شود. طرح کالابرگ الکترونیکی در اسفند ۱۴۰۱ مطرح شد. محدویت منابع و زیرساختی برای این طرح داریم. هدف این طرح تامین معیشت خانواده های کم درآمد است. تلاش دولت تامین معیشت این خانواده ها از راه های مختلف هست که یکی از این مسیرها، کالابرگ الکترونیکی است. اگر لازم باشد، پس از ایجاد زیرساخت های لازم، این طرح اجرا می شود.

سخنگوی دولت در خصوص  راهکارهای اقتصادی و دیپلماتیک دولت در برابر دولت ترامپ، بیان کرد: انتخاب ترامپ به مردم آمریکا مربوط است. کسی که از برجام خارج شد، آمریکا بود. ما در توافق ماندیم و آمریکا فشار حداکثری را اعمال کرد تا ایران چهل سالگی خود را نبیند، اما با وجود فشار اقتصادی ایران سربلند بیرون آمد البته به مردم فشار آمد. ما مصالح کشور را دنبال می کنیم. در این زمینه با رهبری مقام معظم رهبری و تصمیمات شورای عالی امینت ملی عمل می کنیم. تمام سناریوهای اقتصادی آماده شده است.

دولت بدون همراهی مردم تصمیمی درباره افزیش قیمت‌ها نمی‌گیرد

افزایش قیمت بنزین در بودجه ۱۴۰۴ در نظر گرفته نشده است

سخنگوی دولت در ادامه درباره تصمیم دولت برای افزایش قیمت بنزین، گفت: خط قرمز دولت آسیب به معیشت خانواده‌ها به خصوص خانوارهای کم درآمد است. افزایش قیمت بنزین در بودجه در نظر گرفته نشده است اما در بنزین ناترازی داریم و مصرف بیشتر از تولید است و مجبور به واردات هستیم ولی دولت بدون کار کار شناسی و بدون همراهی مردم تصمیمی در خصوص افزیش قیمت ها نمی گیرد. از دغدغه نمایندگان مجلس در این زمینه تشکر می کنیم.

سیاستی که رضایت کوتاه‌مدت اما تورم بلندمدت ایجاد کند را دنبال نمی کنیم

سخنگوی دولت درباره قیمت ارز ترجیحی در بودجه، خاطرنشان کرد: دولت می تواند از محل صادرات 12 میلیارد دلار درآمد داشته باشد. دولت مجبور است برای تورم زا نبودن تصمیمات کارگروه هایی تشکیل دهد تا به معیشت مردم آسیب وارد نشود. این کارگروه ها تشکیل شده تا بررسی و تصویب شود که این درآمد چگونه توزیع شود. در سال آینده نرخ ارز ترجیحی منعطف خواهد شد، اما دولت، سیاست تورم زا که رضایت کوتاه مدت اما تورم بلندمدت دو رقمی ایجاد می کند را دنبال نمی کند. تلاش دولت بر حفظ معیشت مردم و تخصیص ارز به کالاهای اساسی و دارو است.

مهاجرانی درباره اثرگذاری کاهش نرخ تورم بر معیشت مردم افزود: شیب تورم با آنچه احساس می شود ممکن است متفاوت باشد. تورم کاهش پیدا نکرده ولی شیب تورم از اردبهشت کاهش یافته است. تورم وجود دارد و بر اقشار کم درآمد فشار زیادی وارد می کند. دولت برای اقشار آسیب پذیر کمک ویژه می دهد و سبد غذایی آنها را تامین می کند. همسان‌سازی حقوق بازنشستگان دنبال می‌شود تا زیر خط فقر قرار نگیرند. گسترش بیمه و بیمه تکمیلی، بهتر شدن خدمات درمانی و پزشک خانواده نیز دنبال می شود.

ادامه دارد …

برچسب ها: بنزینشورای عالی امینت ملی
تبلیغات
پست قبلی

واردات بنزین سوپر آزاد شد

پست‌ بعدی

چین: دکتر جکیل و آقای هاید در حوزه انرژی

RelatedPosts

رمان تاریخی «خانه صنیعی‌ها» اثر جدیدی از ندا سعادتی نسب
اجتماعی

رمان تاریخی «خانه صنیعی‌ها» اثر جدیدی از ندا سعادتی نسب

دی ۱۵, ۱۴۰۴
قیمت جهانی طلا امروز شنبه 28 مهر ۱۴۰۳
اخبار

طلای جهانی همچنان در مسیر صعود

دی ۱۳, ۱۴۰۴
نماینده حوزه منگشت:افتتاح سالن کشتی لقمان رضایی نماد مزیت انسانی و هویت پهلوانی ایذه است
اجتماعی

نماینده حوزه منگشت:افتتاح سالن کشتی لقمان رضایی نماد مزیت انسانی و هویت پهلوانی ایذه است

دی ۱۱, ۱۴۰۴
پزشکیان در شورای برنامه‌ریزی و توسعه چهارمحال و بختیاری: برای مشکلات معیشتی مردم دنبال مقصر بیرونی نباشیم
اخبار

پزشکیان در شورای برنامه‌ریزی و توسعه چهارمحال و بختیاری: برای مشکلات معیشتی مردم دنبال مقصر بیرونی نباشیم

دی ۱۱, ۱۴۰۴
ساز و کار تامین اجتماعی برای محاسبه حق‌بیمه کارگاه‌های متخلف
اخبار

ساز و کار تامین اجتماعی برای محاسبه حق‌بیمه کارگاه‌های متخلف

دی ۱۱, ۱۴۰۴
مکرون در پیام سال نو؛ تلاش برای عبور از رکود سیاسی و احیای ابتکار عمل
اجتماعی

مکرون در پیام سال نو؛ تلاش برای عبور از رکود سیاسی و احیای ابتکار عمل

دی ۱۰, ۱۴۰۴
پست‌ بعدی
چین: دکتر جکیل و آقای هاید در حوزه انرژی

چین: دکتر جکیل و آقای هاید در حوزه انرژی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


نحوه ارسال لیست بیمه معلمان شاغل در چند مدرسه

نحوه ارسال لیست بیمه معلمان شاغل در چند مدرسه

دی ۱۸, ۱۴۰۴
رمان تاریخی «خانه صنیعی‌ها» اثر جدیدی از ندا سعادتی نسب

رمان تاریخی «خانه صنیعی‌ها» اثر جدیدی از ندا سعادتی نسب

دی ۱۵, ۱۴۰۴
یادداشت محمدعلی پروازدوانی درباره مستند «زیبا، لذیذ، مبتذل» ساخته امیر رضا جوادی

یادداشت محمدعلی پروازدوانی درباره مستند «زیبا، لذیذ، مبتذل» ساخته امیر رضا جوادی

دی ۱۵, ۱۴۰۴

پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید