• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
صفحه اصلی فرهنگی

نمایشگاه بین امللی صدای پاییز برگزیدگان خود را شناخت

در آغاز این مراسم رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دزفول گفت : هنرمندان باید به اقتصاد هنر توجه کنند چرا که در مدیریت بازرگانی دنیا این توجه وجود دارد ما هم بستری برای این اتفاق فراهم می‌کنیم .

سمیه مقدمی نیا توسط سمیه مقدمی نیا
آذر ۲, ۱۴۰۳
در فرهنگی, هنری
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
0
اشتراک گذاری ها
55
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر
تبلیغات

نمایشگاه بین امللی صدای پاییز برگزیدگان خود را شناخت

نمایشگاه صدای پاییز با حضور مجید منادی رئیس اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان ، علیرضا خردمند فرماندار دزفول ، حمید صادق جولا رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دزفول ، استاد سید نظام الدینی امامی فر ، استاد عبدالرضا رابطی، کامبیز برنجی و جمعی از هنرمندان ایران و خوزستان و سایز شهرستان دیگر در سالن شماره ۲ مجتمع سینمایی برگزار شد .

در آغاز این مراسم رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دزفول گفت : هنرمندان باید به اقتصاد هنر توجه کنند چرا که در مدیریت بازرگانی دنیا این توجه وجود دارد ما هم بستری برای این اتفاق فراهم می‌کنیم . از رئیس اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان آقای مجید منادی برای حضور همیشگی خود در عرصه هنر تشکر و قدر داری می نمایم همچنین از اساتید محترم استاد رابطی ، فرماندار ویژه شهرستان دزفول و انجمن هنرهای تجسمی دزفول تشکر میکنم .

در ادامه استاد رابطی بیان کرد : حدود ۶ ماه طول کشید تا ما بتوانیم با هنرمندان کشورهای مختلف ارتباط برقرار کنیم و این آثار را جمع کنیم و آنها بتوانند در این رویداد شرکت کنند . تقریبا ۴۰ اثر به دست ما رسید که با توجه به روند و رویکرد ما این یک رقم قابل توجهی است .
استاد رابطی تصریح کرد : ما در اقتصاد هنر گامی بزرگ برداشتیم و از مردم می خواهیم ما مرا حمایت کنند این موضوع می تواند تحولی در اقتصاد هنر ایجاد کند .
وی در مورد حمایت از آثار هنری بیان کرد :
در بانکهای کلان کشورهای مختلف سرمایه گذاری روی آثار هنری است ما باید به این نتیجه برسم که می شود با حمایت و خرید یک اثر هنری از هنرمندان یک شغل و یک روحیه برای هنرمند ایجاد کرد و می شود یک انسان را سرپا نگه داشت .

هنرمند هنر را از دریچه نگاهش به تصویر می‌کشد و برای آینده کشور و فرزندانمان نقش موثری ایفا کند .
امیدواریم بتوانیم جایگاه نمایشگاهی خوبی در استان خوزستان بوجود آوریم . ما در استان هنرمندان شاخصی داریم که می توانیم با این رویداد هنرانها را به نمایش بگذاریم و آثارشان را برای توسعه اقتصاد هنر خوزستان به نمایش بگذاریم .

مجید منادی رئیس اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان سخنان خود را با یادی از شهدای گرانقدر آغاز نموند و بیان کرد :اقدامات فرهنگی هنری با این بودجه و شرایط آسان نیست پیگیری و تلاش همگرایی مجموعه ها را میخواهد که در استان خوزستان شهرستان دزفول این اتفاق افتاد .
ترویج هنر جز با همت عزیزان رقم نخواهد خورد ما وقتی فعالیت و پویایی مجتمع سینمایی را در زمینه های مختلف می بینیم بسیار خوشحال می شویم . وی از عبدالحمید صادق جولا برای پویایی و رونق مجتمع سینمایی دزفول تشکر و قدردانی کرد .و ادامه داد : شاید اگر بخواهیم در میان رشته های فرهنگی و هنری نگاهی بیاندازیم و ارتباط برقرار کنیم آن هنری که مردم راحت با آن ارتباط برقرار میکنند هنرهای تجسمی است . زبان هنرهای تجسمی بهترین و راحت ترین پل ارتباطی بین مردم و هنرمندان ماست .
طرح آموزش هنر برای همه که در سطح کشور ۲ دوره برگزار شد ما توانستیم در کشور بیشترین بودجه و بیشترین تعداد شرکت کننده را کسب داشته باشیم .

مجید منادی با بیان به آموزش پیش از پیش باید توجه کرد گفت : با آموزش مسئله رونق رویداد هنری را به دنبال داریم ؛ باید در حیطه آموزش گام برداریم و برای نسل جوانتر زمینه را فراهم سازیم ما هم سعی میکنیم کنار عزیزان باشیم و مانعی برای آنها نباشیم .
وی در پایان گفت : خوزستان در هیچ زمینه به ویژه موضوع کم ندارد کم ندارد و می شود در زمینه های مختلف کار کرد .

RelatedPosts

دهمین دوره جشنواره جایزه فیروزه منتشر شد

انهدام دو باند حفاری غیرمجاز در شهرستان کرخه

پای «آواتار» به دادگاه کشیده شد؛ استفاده از تصویر غیرمجاز

علیرضا خردمند فرماندار ویژه دزفول گفت : هنرمند باید بتواند بدون دغدغه هنر خود را برگزار کند . هنرمندان شهرستان دزفول پای کار هستند ما هم در حد توان کمک میکنیم تا در مسیر توسعه هنر قدم بردارند .
در ادامه استاد سید نظام الدینی امامی خطاب به مسئولین حاضر در سالن گفت : یک درصد از بودجه مالیاتی خود را به یک اثر هنری در راهرویتان بدهید .خیلی دوست دارم در اتاقهای شما کارهای هنرمندان ما باشد .هنرمندان دوست دارند کارشان دیده شود ؛ کارشان که دیده شد یعنی نوع تفکر آنها دیده می شود .

استاد کامبیز برنجی با بیان اینکه هنرمندان سرمایه های اصلی یک کشورند گفت : بعضی از کشورهای ثروتمند با تمام دارایی خود دنبال هنرمند میگردند ما اینجا هنرمندان فراوانی داریم یعنی ثروت اصلی یک کشور هنر آن است .
در پایان نمایشگاه صدای پاییز برگزیدگان خود را در سه رنگ مختلف طلا ، نقره و برنز شناخت .

قابل ذکر است : مجموعا ۶۳ اثر نقاشی ، طراحی ، عکاسی و حجم به این نمایشگاه ارسال شد که ۷ داور ایرانی و ۷ داور خارجی به برسی آثار پرداختند و نتایج به شرح زیر می باشد .
برگزیدگان در بخش گواهی برنز با ۵ تا ۶ رای
برگزیدگان دربخش گواهی نقره ۷ تا ۸ رای
برگزیدگان در بخش گواهی طلا ۹ تا ۱۰ رای

عکاس و خبرنگار : سمیه مقدمی نیا

برچسب ها: خوزستاندزفولصدای پاییز دزفولنمایشگاه بین المللیهنرهای تجسمی
تبلیغات
سمیه مقدمی نیا

سمیه مقدمی نیا

اخبار ویژهمطلب مهم

نخستین جشنواره ملی« داستان کوتاه کوتاه هشت» برگزیدگان اولیه خود را شناخت

نخستین جشنواره ملی« داستان کوتاه کوتاه هشت» برگزیدگان اولیه خود را شناخت

توسط سمیه مقدمی نیا
اردیبهشت ۶, ۱۴۰۴
0
430

نخستین جشنواره ملی« داستان کوتاه کوتاه هشت» برگزیدگان اولیه خود را شناخت نتایج آثار را‌ه‌یافته به مرحله نیمه نهایی جشنواره...

اکران فیلم سینمایی «گورکن» اولین فیلم سینمایی کمدی دزفولی

توسط سمیه مقدمی نیا
دی ۴, ۱۴۰۳
0
275

اکران فیلم سینمایی «گورکن» اولین فیلم سینمایی کمدی دزفولی فیلم کمدی « گورکن » به نویسندگی : محمد حسین پورکیانی...

فیلم سینمایی «آذرخش» به روی میز تدوین نشست

فیلم سینمایی «آذرخش» به روی میز تدوین نشست

توسط سمیه مقدمی نیا
دی ۱۸, ۱۴۰۳
0
245

فیلم سینمایی «آذرخش» به روی میز تدوین نشست به گزارش خبرنگار صبح ملت نیوز ؛ فیلم سینمایی «آذرخش» به نویسندگی...

نمایش «۲۸۸۸» در دزفول به روی صحنه رفت .

نمایش «۲۸۸۸» در دزفول به روی صحنه رفت .

توسط سمیه مقدمی نیا
اسفند ۵, ۱۴۰۲
0
220

نمایش «۲۸۸۸» در دزفول به روی صحنه رفت . نمایش «۲۸۸۸» توسط گروه تئاتر نقطه در سالن اداره فرهنگ و...

خیابان فرحانی اهواز در مسیر تبدیل به قطب گردشگری و اقتصادی

توسط mahdi alkathier
فروردین ۲۶, ۱۴۰۴
0
212

⭕️خیابان فرحانی اهواز در مسیر تبدیل به قطب گردشگری و اقتصادی در این طرح پیشنهادی، خیابان فرحانی با کف‌پوش مناسب،...

*گم کرده راه*به مرحله تدوین رسید.

*گم کرده راه*به مرحله تدوین رسید.

توسط آرام طالشی
تیر ۳, ۱۴۰۳
0
191

فیلم کوتاه(( گم کرده راه)) به نویسندگی وکارگردانی سجادموسی زاده وارد مرحله فنی تدوین شده است. وتهیه کننده:ملیحه عیشی عوامل...

یادداشت مهدی آل  کثیر”شوش در انتظار ثبت ملی آثار طبیعی؛ سرچشمه‌های شاوور نخستین گام”

یادداشت مهدی آل کثیر”شوش در انتظار ثبت ملی آثار طبیعی؛ سرچشمه‌های شاوور نخستین گام”

خرداد ۱۰, ۱۴۰۵
شخصیت شما از کجا می‌آید؟ ژن‌ها، خانواده یا خودتان؟

شخصیت شما از کجا می‌آید؟ ژن‌ها، خانواده یا خودتان؟

خرداد ۹, ۱۴۰۵
آغاز رقابت های انتخاباتی در فرانسه؛ نخستین گردهمایی گابریل اتال در پاریس

آغاز رقابت های انتخاباتی در فرانسه؛ نخستین گردهمایی گابریل اتال در پاریس

خرداد ۹, ۱۴۰۵

پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید