• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
صفحه اصلی شیوه زندگی سلامتی

لبنیات کم چرب خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد

لبنیات کم چرب خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد

ندا سعادتی توسط ندا سعادتی
بهمن ۱۱, ۱۴۰۲
در سلامتی, شیوه زندگی, غذا
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
لبنیات کم چرب خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد
0
اشتراک گذاری ها
21
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر

لبنیات کم چرب خطر ابتلا به پوکی استخوان را کاهش می دهد

به حداکثر رساندن توده استخوانی نقش مهمی در کاهش خطر شکستگی در کودکان و همچنین افراد مسن دارد.افزایش توده استخوانی تا حد زیادی به عوامل محیطی مثل افزایش فعالیت بدنی و تغذیه مناسب مرتبط است. مصرف کافی کلسیم و پروتئین در رژیم غذایی برای دستیابی به حداکثر توده استخوانی در طول رشد اسکلتی و جلوگیری از تحلیل استخوان امری حیاتی است.

باید توجه داشت کلسیم، فسفات و ویتامین D برای ساختار و عملکرد طبیعی استخوان ضروری هستند.

پروتئین و سایر ریز مغذی ها نیز در تکامل و حفظ استخوان نقش دارند که لبنیات با دارا بودن تمامی این ترکیبات ماده غذایی بسیار مفید و ضروری برای پیشگیری از پوکی استخوان به شمار می رود.

گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول

برچسب ها: لبنیات،کم چرب،سلامتی،پوکی استخوان
پست قبلی

کنترل یک سگ رباتیک از فضا

پست‌ بعدی

ترکیب احتمالی تیم ملی مقابل سوریه

ندا سعادتی

ندا سعادتی

RelatedPosts

هیچ محتوایی موجود نیست
پست‌ بعدی
ترکیب احتمالی تیم ملی مقابل سوریه

ترکیب احتمالی تیم ملی مقابل سوریه

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید