• صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
Menu
  • صفحه اصلی
  • سیاسی
  • فرهنگی
  • اجتماعی
  • اقتصادی
  • ورزشی
  • فیلم سینما
  • تئاترو نمایش
  • جهان
موزه

اینترنت 5G گامی کلیدی برای تحول در زندگی و اقتصاد ایرانی

خانه‌های صنایع دستی فرصتی نو برای شکوفایی گردشگری

صفحه اصلی اجتماعی

۱۳ موزه جدید در خراسان رضوی افتتاح خواهند شد

عبدالصمد حسینی توسط عبدالصمد حسینی
مهر ۷, ۱۳۹۹
در اجتماعی, فرهنگی
مدت زمان مطالعه: 1 دقیقه
0
0
اشتراک گذاری ها
6
بازدیدها
اشتراک گذاری درواتس آپاشتراک گذاری در تلگراماشتراک گذاری در توییتر
تبلیغات

صبح ملت | مکرمی‌فر مدیر کل میراث فرهنگی استان خراسان رضوی در نشست هفته گردشگری به بیان اقدامات و برنامه‌های سازمان میراث فرهنگی پرداخت.  این نشست خبری که به مناسبت هفته گردشگری و گرامیداشت روز جهانی گردشگری شکل گرفته بود فرصتی برای مطرح کردن دغدغه‌های اصحاب رسانه با مدیران عالی بخش‌ها و تشکیلات گردشگری استان خراسان رضوی بود.

 

RelatedPosts

در گفت و گو ؛ روایت غلامعلی رجایی از علت نام‌گذاری چهارم خرداد به عنوان «روز دزفول»

وزیر کار اعلام کرد رسیدگی فوری به پرونده متقاضیان بیمه بیکاری/بازنگری قانون حمایت از صنایع در هفته جاری

سازمان مالیاتی: نخستین بار نیست که برای رسانه‌ها سقف معافیت مالیاتی تعیین می‌شود

مکرمی‌فر مدیر کل میراث فرهنگی استان خراسان رضوی به تشریح وضعیت موزه‌ها در استان خراسان پرداخت و اظهار کرد، در بحث موزه‌ها ما شروع به ایجاد ۱۳ موزه کردیم که به موزه‌های ما اضافه خواهند شد. سه موزه تمام شده و آماده افتتاح است که به دلیل کرونا افتتاح آنها به تاخیر افتاده است. سه موزه ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته، سه موزه هم در دهه فجر به وضعیت نهایی می‌رسند که مجموعا ۶ موزه برای افتتاح خواهیم داشت. پنج موزه نیز که هم اکنون تا ۶۵ درصد ساخت آنها انجام شده با تخصیص بودجه، در روز جهانی موزه ۲۸ اردیبهشت سال آینده افتتاح خواهند شد.

 

استان خراسان با قدمتی کهن جایگاهی برجسته‌ای در تاریخ ایران دارد و بسیاری از تحولات بزرگ ایران یا در این خطه یا به دست مردان این خطه انجام گرفته است. به گزارش مدیر کل میراث فرهنگی استان موزه‌های قرائی در رشتخوار، موزه شهید مطهری در فریمان و موزه آب در گناباد در حال گذراندن آخرین مراحل هستند و به زودی پذیرایی شهروندان و علاقمندان به فرهنگ و هنر باشند.

 

مکرمی‌فر درباره موزه  بزرگ خراسان اعلام کرد، بخش محتوایی موزه  بزرگ خراسان پایان پذیرفته پخش تجهیزات آن نیز حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد به  اتمام رسیده. بخش هایی از موزه خراسان باقی مانده منتظر دریافت اعتبارات است. در سال ۹۹ رقم ۲ میلیارد مصوب شده است که ۵۰۰ میلیون تومان تخصیص پیدا کرده و به زودی ابلاغ خواهد شد. دوره‌های تاریخی که در این موزه قبلاً به‌صورت نمایشگاه بوده از قبل از اسلام تا دوره اسلامی و بخش‌های معاصر قاجار بود که به‌همراه دیگر حوزه‌های متفاوت‌ به نمایش در خواهد آمد. بخش بین‌الملل، بخش کودک و بخش خدماتی نیز در این موزه در نظر گرفته شده است.

 

مدیر کل میراث فرهنگی استان اظهار کرد: خراسان رضوی نصف قطب گردشگری کشور به شمار می‌رود. حدود ۵۰ درصد تاسیسات گردشگری کشور در این استان وجود دارد.

 

مکرمی‌فر با تاکید بر جایگاه خراسان رضوی بر جایگاه  افزود: در حوزه صنایع دستی نیز توانستیم دو روستا و یک شهر را به ثبت ملی برسانیم. یکی روستای بسک هست که در حوزه تولید ابریشم فعالیت دارد. حدود ۸۵ درصد ابریشم کشور در بخش بایگ و روستای بسک تولید می‌شود. شهر فیروزه نیز در حوزه سنگ‌های قیمتی ثبت ملی شد.

 

مکرمی‌فر در بخش اقدامات سازمان میراث فرهنگی در معرفی این پتانسیل و توانمندی خراسان رضوی خبر از رونمایی محصولات فرهنگی جدیدی خبر داد و اضافه کرد: در بخش معرفی جاذبه‌ها  برای جذب گردشگر داخلی و به ویژه گردشگر خارجی فعالیت‌هایی انجام دادیم. برای هر شهر یک کتابچه از قابلیت‌ها و ظرفیت های گردشگری میراث فرهنگی صنایع دستی به زبان فارسی و انگلیسی  طراحی و انجام شده که در حال چاپ است.

ما ۲۰۰۰ نگاتیو عکس خریداری کردیم از ۱۰ تا ۱۰۰ هزار تومان و از میان آن‌ها ۲۰۰ نگاتیو را برای چاپ در تیراژ ۷۰ هزار عدد شورای انتشارات انتخاب کردیم.

برای رشد در حال تولید ۱۰ دقیقه فیلم به دو زبان انگلیسی به فارسی هستیم که در سه دقیقه آن به معرفی ظرفیت‌های صنایع دستی، سه دقیقه میراث فرهنگی و ۴ دقیقه گردشگری می پردازیم. فیلم ها که در مجموعه ۳۲۰ دقیقه است در فضای مجازی و در اختیار صدا و سیما قرار خواهد گرفت و  در بخش خصوصی نیز توزیع می‌شوند.

 

همچنین در کنار این تولیدات چاپ پوستر، تایم لپس و تولید کلیپ سه بعدی از جاذبه‌های گردشگری استان در مرحله تولید است که احتمالا در یک ماه آینده در دسترس خواهند بود.

 

عبدالصمد حسینی | روزنامه‌نگار

برچسب ها: عکسفیلمموزهمیراث فرهنگی
تبلیغات
پست قبلی

اینترنت 5G گامی کلیدی برای تحول در زندگی و اقتصاد ایرانی

پست‌ بعدی

خانه‌های صنایع دستی فرصتی نو برای شکوفایی گردشگری

عبدالصمد حسینی

عبدالصمد حسینی

سرپرستی تام الاختیار صبح ملت در خراسان رضوی

اخبار ویژهمطلب مهم

نخستین جشنواره ملی« داستان کوتاه کوتاه هشت» برگزیدگان اولیه خود را شناخت

نخستین جشنواره ملی« داستان کوتاه کوتاه هشت» برگزیدگان اولیه خود را شناخت

توسط سمیه مقدمی نیا
اردیبهشت ۶, ۱۴۰۴
0
429

نخستین جشنواره ملی« داستان کوتاه کوتاه هشت» برگزیدگان اولیه خود را شناخت نتایج آثار را‌ه‌یافته به مرحله نیمه نهایی جشنواره...

اکران فیلم سینمایی «گورکن» اولین فیلم سینمایی کمدی دزفولی

توسط سمیه مقدمی نیا
دی ۴, ۱۴۰۳
0
275

اکران فیلم سینمایی «گورکن» اولین فیلم سینمایی کمدی دزفولی فیلم کمدی « گورکن » به نویسندگی : محمد حسین پورکیانی...

بازگشت کارگران فصلی هفت‌تپه به کار با وساطت امام جمعه شوش

بازگشت کارگران فصلی هفت‌تپه به کار با وساطت امام جمعه شوش

توسط rashidpoor206
اسفند ۱۷, ۱۴۰۳
0
273

بازگشت کارگران فصلی هفت‌تپه به کار با وساطت امام جمعه شوش   امروز تعدادی از کارگران فصلی شرکت نیشکر هفت‌تپه...

فیلم سینمایی «آذرخش» به روی میز تدوین نشست

فیلم سینمایی «آذرخش» به روی میز تدوین نشست

توسط سمیه مقدمی نیا
دی ۱۸, ۱۴۰۳
0
245

فیلم سینمایی «آذرخش» به روی میز تدوین نشست به گزارش خبرنگار صبح ملت نیوز ؛ فیلم سینمایی «آذرخش» به نویسندگی...

نمایش «۲۸۸۸» در دزفول به روی صحنه رفت .

نمایش «۲۸۸۸» در دزفول به روی صحنه رفت .

توسط سمیه مقدمی نیا
اسفند ۵, ۱۴۰۲
0
220

نمایش «۲۸۸۸» در دزفول به روی صحنه رفت . نمایش «۲۸۸۸» توسط گروه تئاتر نقطه در سالن اداره فرهنگ و...

مصطفی کبابی پیشکسوت کشتی دزفول با کوله باری سنگین از تلاش ها و افتخارات

توسط مریم مفتوح
آبان ۲۳, ۱۴۰۳
0
215

حمید شلال نژاد فعال فرهنگی ،اجتماعی وورزشی شهرستان دزفول مصطفی کبابی متولد شهرستان دزفول ۱۳۳۸/۱۱/۲۰ چهارراه سیمتری،محله ی خوشنام پیرنظر....

پست‌ بعدی
خانه‌های صنایع دستی

خانه‌های صنایع دستی فرصتی نو برای شکوفایی گردشگری

کودکان کار

برخورد جدی با باندهای سوءاستفاده از کودکان کار در دستور کار دادستانی خراسان رضوی

شرکت‌های دانش بنیان

حمایت از شرکت‌های دانش بنیان حمایت از منابع ارزی کشور است

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Are you human? Please solve:Captcha


رهبر انقلاب: از این پس «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» شعار رایج امت اسلامی خواهد بود

رهبر انقلاب: از این پس «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل» شعار رایج امت اسلامی خواهد بود

خرداد ۵, ۱۴۰۵
رجایی: پزشکیان استاندارها و فرماندارهایی منصوب کرد که شش دنگ برای جلیلی کار کردند/ هیچ‌وقت برای گفت‌وگو با مخالفان دیر نیست

در گفت و گو ؛ روایت غلامعلی رجایی از علت نام‌گذاری چهارم خرداد به عنوان «روز دزفول»

خرداد ۵, ۱۴۰۵
وزیر کار اعلام کرد رسیدگی فوری به پرونده متقاضیان بیمه بیکاری/بازنگری قانون حمایت از صنایع در هفته جاری

وزیر کار اعلام کرد رسیدگی فوری به پرونده متقاضیان بیمه بیکاری/بازنگری قانون حمایت از صنایع در هفته جاری

خرداد ۴, ۱۴۰۵

پایگاه خبری صبح ملت نیوز یک رسانه مردم محور است که با تلاش جمعی از نویسندگان مستقل با گرایش های مختلف سیاسی و اجتماعی، فرهنگی برای ایجاد پایگاه خردورزی تلاش می کند. 

افزودن لیست پخش جدید